Αυτές τις γιορτές, η πρωτοβουλία «ΣΤΗΡΙΖΩ» συγκεντρώνει χρήματα για την ενίσχυση του προγράμματος εμβολιασμών της UNICEF, το οποίο στη χώρα μας υλοποιείται σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος.

«ΣΤΗΡΙΖΩ»  ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Αφιερώνουμε το Δεκέμβριο σε δράσεις για το παιδί. Εθελοντική εργασία, συλλογή τροφίμων, κοινωνικές βιβλιοθήκες, προσφορά παιδικών δώρων και μία μεγάλη συναυλία προκειμένου να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για το πρόγραμμα εμβολιασμών της UNICEF. Στόχος μας είναι μέσα από μία σειρά δράσεων να ευαισθητοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους με μοναδικό γνώμονα την προστασία των παιδιών χωρίς διακρίσεις.

Συγκεντρώνουμε χρήματα για την ενίσχυση του προγράμματος εμβολιασμών της UNICEF με μία μεγάλη συναυλία έκπληξη, το «Christmas Concert 2013», όπου και θα τραγουδήσουν οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες.

 2it, 15 50, Demy, Josephine, DJ Kas, Kings, Oge, Rec, Stan, Vegas, Κρυσταλλία και Κώστας Μαρτάκης θα ενώσουν τις φωνές τους και θα τραγουδήσουν για τα παιδιά, συμβάλλοντας και αυτοί μαζί με εμάς στη μεγάλη πρωτοβουλία «ΣΤΗΡΙΖΩ».

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 στο «Gazi Music Hall» (Ιερά Οδός 7 – 13, Αθήνα) και ώρα 19:30.

Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε στο κατάστημα «Public» στην πλατεία Συντάγματος και την ημέρα της συναυλίας από τις 13:00.

Τιμή: 8€

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε και τον ιστότοπο www.stirizw.gr/unicef για να ενισχύσετε και εσείς το πρόγραμμα εμβολιασμών της Unicef και να προσφέρετε χαμόγελα.

Με κάθε προσφορά σας κερδίζετε αυτόματα κάρτες υποστηρικτή της πρωτοβουλίας αλλά και προσκλήσεις για τη μεγάλη συναυλία!

Αφήστε το σχόλιό σας