Μία μέρα γεμάτη γέλιο, φωνές, όμορφες παρουσίες αλλά και τρέλα, υπήρξε η μέρα του μεγάλου casting που διοργάνωσε η Vatoum Productions για να βρει καινούργια ταλέντα για τα επόμενα projects τους, αλλά και να βρει τον έναν/μία που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο βίντεο με τον Lynx.

Οι ετοιμασίες ξεκίνησαν μέρες πριν. Έπρεπε να είναι όλα έτοιμα για τη μεγάλη μέρα του casting. Όλη η ομάδα της Vatoum ήξερε τι ακριβώς έπρεπε να κάνει το πρωί της Δευτέρας, 26 Σεπτεμβρίου, γι’αυτό κι ο κάθε ένας είχε αναλάβει ένα συγκεκριμένο πόστο.

Οι συμμετέχοντες άρχισαν να παρευρίσκονται στο χώρο από νωρίς το πρωί. Άλλοι άφησαν τις δουλειές τους για μερικές ώρες, άλλοι άφησαν το σχολείο τους, άλλοι ταξίδεψαν από πολύ μακριά για να φτάσουν στην πόλη της Κατερίνης και τον πολυχώρο Ευκαρπίδη.

Παρόλο που η μέρα ήταν αρκετά κουραστική, όλοι έβγαιναν από την αίθουσα του casting αρκετά χαρούμενοι κι αισιόδοξοι. Μετά από αυτό τη δοκιμασία, τους περίμενε ακόμα μία, πιο “ανώδυνη”. Μία μίνι συνέντευξη ώστε να ξεχαστούν, να πουν πώς ένιωσαν, αλλά και να μοιραστούν την εμπειρία τους.

Το κλίμα από τη μεριά της Vatoum ήταν πολύ φιλικό κι όλοι αισθάνθηκαν άνετα. Ουσιαστικά η εμπειρία και μόνο του να βρεθείς κάτω από επαγγελματικές συνθήκες, με φώτα, κάμερες, δημοσιογράφους, παρουσιαστές, ήταν κάτι που άξιζε να το ζήσεις.

Οι Vatoum έχει στο συρτάρι πάνω από οχτώ projects, τα οποία θα κυκλοφορήσουν σταδιακά μέσα στο χρόνο, αλλά και πολλές συνεργασίες παράλληλα με αυτά. Τα επόμενα βήματα είναι το video με τον Lynx κι ένα δικό τους, που θα σας καθηλώσει. Η τελευταία συνεργασία ήταν με τον 2j και την Cat Von K στο βίντεο “Movies Vs Reality”.

vatoum | out of order
vatoum | out of order

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τι γινόταν εκείνη τη μέρα, να μπείτε 100% στον πανικό των γυρισμάτων και να γνωρίσετε όλο το team!

Τι μπορεί να καταφέρει μία ομάδα από νέους, ευρηματικούς, ψαγμένους νέους με στόχο την αγάπη τους γι’αυτό;

Το μαθαίνεις εδώ:

VATOUM PRODUCTIONS | https://www.facebook.com/VatoumProductions/ 

Γράψτε το σχόλιό σας