Μαζί με αγαπημένους φίλους και συναδέλφους του μίλησε ο Βασίλης Καρράς για τις δύο επετειακές συναυλίες του σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη.

Ο Βασίλης Καρράς, απλός, ειλικρινής και βαθιά συγκινημένος, με τα παρακάτω λόγια ξεκίνησε τη συνέντευξη τύπου με αφορμή την παρουσίαση των δύο μοναδικών συναυλιών του, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για τα 40 χρόνια  πορείας του:

«Σαράντα χρόνια μουσικό ταξίδι.. 40 χρόνια με χαρές και πίκρες, φίλους και εχθρούς. Κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα… Γυρνάω πίσω και αναπολώ το ξεκίνημα. Πόσο δύσκολο ήταν να σταθεί ένα παιδί με μια βαλίτσα άδεια στο χέρι αλλά γεμάτη όνειρα. Έχω φίλους καλούς, απλούς ανθρώπους αλλά και καλλιτέχνες όπως αυτούς που έχω σήμερα γύρω μου. Τους ευχαριστώ όλους μέσα απ’ την καρδιά μου.  Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στη σκηνή.»

Και δεν ήταν μόνος του εκεί. Δίπλα στο Βασίλη Καρρά, ήταν οι φίλοι και συνεργάτες του, ο Αντώνης Ρέμος, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μπάμπης Στόκας και ο Γιάννης Ζουγανέλης, οι οποίοι συμμετέχουν στις επετειακές αυτές συναυλίες.

Δύο μοναδικές συναυλίες, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για να γιορτάσουν όλοι μαζί, ένα ταξίδι 40 ετών γεμάτο επιτυχίες και αξεπέραστες ερμηνείες και το οποίο όπως είπε ο Βασίλης Καρράς, το οφείλει στην αγάπη του κόσμου.

Ο Βασίλης Καρράς το Σάββατο 17 Ιουνίου, στο Θέατρο Πέτρας στην Αθήνα και  την Τετάρτη 28 Ιουνίου, στο Λιμάνι, Θεσσαλονίκης, θα θυμίσει αυτή την εξαιρετική πορεία, ερμηνεύοντας μεγάλες του επιτυχίες.

«Νύχτα ξελογιάστρα» , «Μη χαθείς», «Λέγε ό,τι θες» «Άσ’ την να λέει»,  «Δεν πάω πουθενά», «Μ’ έχεις κάνει αλήτη», «Χρέωσέ το σε μένα», «Μεθυσμένη μου αγάπη», «Πάρε τον δρόμο κι έλα», «Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις», «Φταις εσύ», «Όλα ένα ψέμα», «Όταν τα χρόνια σου περάσουν», «Πριγκιπέσα», «Θα της περάσει», «Δε μ’ ακούς», «Άλλοθι», «Όπως παλιά», «Απ’ το Βορρά μέχρι τον Νότο», «Τα καλύτερα ταξίδια» και άλλα. Kι αν συνηθίζει να λέει ότι τα καλύτερα ταξίδια ,τα κάνουμε παρέα με τους φίλους μας… δεν έχει άδικο.

Ο Αντώνης Ρέμος, χρειάστηκε να ακούσει μόνο τη φωνή του Βασίλη Καρρά στο τηλέφωνο για να πάρει μέρος στη γιορτή του: «Νιώθω συγκινημένος και όμορφα στην καρδιά μου», είπε κοιτάζοντας τον Βασίλη Καρρά. «Χαίρομαι πολύ γιατί νοιώθω μέλος της οικογένειας του. Ο Βασίλης είναι μια μεγάλη αξία για όλους μας. Μπροστάρης σε μια εποχή δύσκολη για εμάς τους Θεσσαλονικείς που θέλαμε να σπάσουμε το άβατο της Αθήνας. Ήταν από τους πρώτους που κατάφεραν να έρθουν στην Αθήνα. Έκαναν επιτυχίες και τα τραγούδια τους παιζόντουσαν συνεχώς στο ραδιόφωνο. Είναι μεγάλη τιμή αλλά και ευθύνη να είμαι σε αυτή τη μεγάλη συναυλία για τα 40 χρόνια του Βασίλη.»

Από τη δική της πλευρά, η Μελίνα Ασλανίδου, το μοναδικό κορίτσι της παρέας, όπως είπε, δεν περίμενε ποτέ ότι θα συμμετείχε σε ένα τόσο μεγάλο μουσικό γεγονός. Σε αυτή τη χαρά ενός ανθρώπου που ήταν πάντα με γενναιοδωρία δίπλα της.

Ο Μπάμπης Στόκας, ο οποίος γνώρισε το Βασίλη Καρρά, όταν συνεργάστηκαν για τη μεγάλη επιτυχία «Άσ’ την να λέει», είχε μόνο δυο λέξεις: «Φίλος, αυθεντικός».

Τέλος ο Γιάννης Ζουγανέλης, με πραγματικό σεβασμό για τον Βασίλη Καρρά, μίλησε για την αλήθεια και τη λαϊκότητα που φέρνει και πρόσθεσε ότι είναι «ένας γλυκός και τρυφερός άνθρωπος με φίλους πραγματικούς οι οποίοι τον υποστηρίζουν γιατί κι αυτός τους υποστηρίζει.»

Φωτογραφίες

Αθήνα

Σάββατο 17 Ιουνίου, Θέατρο Πέτρας

Συμμετέχουν: Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Αντώνης Ρέμος, Μάκης Σεβίλογλου, Μπάμπης Στόκας κ.ά.

Θεσσαλονίκη

Τετάρτη 28 Ιουνίου, Λιμάνι

(Με την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης)

Συμμετέχουν: Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μίλτος Πασχαλίδης, Αντώνης Ρέμος, Γιώργος Σαμπάνης, Μάκης Σεβίλογλου, Μπάμπης Στόκας, Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης κ.ά.

 

Αφήστε το σχόλιό σας