Ένα τραγούδι που πρόλαβε να ζήσει στις ψυχές ερμηνεύει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, με τη Νατάσα Μποφίλιου να υπογραμμίζει το αίσθημα.

«Θα Φύγω Εγώ» είναι ο τίτλος του δεύτερου single από το νέο δίσκο που κυκλοφόρησε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με γενικό τίτλο «Όλα Είναι Για Μας».

Ο Θέμης Καραμουρατίδης στη μουσική και ο Οδυσσέας Ιωάννου στους στίχους, έγραψαν δέκα τραγούδια (εννέα καινούρια και μία επανεκτέλεση) για τις ελπίδες, τις ματαιώσεις και τις αντοχές, μέσα από τις συλλογικότητες και τους προσωπικούς δρόμους. Χωρίς εύκολες λύσεις, χωρίς σιγουριές, με την αμηχανία που γεννάει μια εποχή μετά το κάταγμα της κρίσης. Χάρη στη συγκεκριμένη αυθεντικότητα το «Όλα Είναι Για Μας» έχει βρει αποδοχή στο κοινό και έχει αναρριχηθεί έως την κορυφαία δυάδα του IFPI Chart.

Δεν είναι πολιτικός δίσκος, δεν είναι ερωτικός, είναι τραγούδια που φτιάχτηκαν με τα υλικά του καιρού μας, επιχειρώντας να μας μαζέψουν γύρω από κοινά αισθήματα.

Τα τραγούδια γράφονται για να αγαπιούνται και να τραγουδιούνται. Πριν από τα singles και τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις, τα τραγούδια ζουν πρώτα στα στόματα και τις ψυχές των ανθρώπων και μετά ζουν στις ψυχές ακόμα περισσότερων.

Αυτό συνέβη και με αυτό το τραγούδι, το «Θα Φύγω Εγώ». Αγαπήθηκε από την πρώτη ακρόαση. Μπήκε σε mp3 players των διακοπών, ξεκίνησε να παίζει στο ραδιόφωνο, άρχισε να συνοδεύει στιγμές και ζωές.

Μαζί με την πάντα συγκινητική ερμηνεία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου εδώ σε αυτό το «άτυπο» ντουέτο, η Νατάσσα Μποφίλιου υπογραμμίζει με τις δεύτερες φωνές της το αίσθημα του τραγουδιού.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου - «Θα Φύγω Εγώ» (Στίχοι - Stixoi - Lyrics)

Λύσε τα χέρια σου
Απ’ το λαιµό µου
Πάρε τα µάτια σου απ’ τα δικά µου
Να δω αν θα χάσω το µυαλό µου
Κι εσύ αν θ’ αντέξεις μακριά µου

Πάρ’ την αγάπη σου
Από µπροστά µου
Σβήσε το γέλιο σου απ’ τον αέρα
Να δω να κλαις τα δάκρυα µου
Και αν περνάει έστω µια µέρα

Θα φύγω εγώ γιατί µπορώ να σε πληγώσω
Και δεν θα έχεις να φιλάς και να αγκαλιάσεις
Στον πρώτο πόνο που θα έρθει θα σε δώσω
Να γίνεις πέτρα κι από έρωτα να σπάσεις

Κόψε τα χάδια σου
Απ’ το κορμί µου
Άνοιξε δρόµο για να µε χάσεις
Να δω αν ξεχάσεις τη φωνή µου
Κι από την τρέλα ως πού θα φτάσεις

Δείτε επίσης: Ανακαλύψτε το νέο δίσκο
«Όλα Είναι Για Μας» του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Θέμης Καραμουρατίδης - Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Οδυσσέας Ιωάννου - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας