Ο Φοίβος Δεληβοριάς ρίχνει την αυλαία στην «Ταράτσα Του Φοίβου», με προσκεκλημένο τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. 

Η «Ταράτσα Του Φοίβου», το αγαπημένο «χειροποίητο» πολυθέαμα του Φοίβου Δεληβοριά, κλείνει τη δεύτερη χρονιά του, με ένα διήμερο πλούσιο και γεμάτο φωνές φίλων.

Με έναν πραγματικά μοναδικό συνδυασμό καλεσμένων, με τα ήδη θρυλικά νούμερα του Θανάση Αλευρά, τη βουβή μαγική κωμωδία του Alex De Paris, το μπουρλέσκ της Dandizette, αλλά και τα τραγούδια (και τη…μιμική) του Φοίβου Δεληβοριά.

H «Ταράτσα του Φοίβου» είναι εδώ για να παρηγορήσει το δύσκολο καλοκαίρι του ’18 με έγχρωμες μουσικές, λυτρωτικό χιούμορ και παρεΐστικες εξομολογήσεις κάτω απ΄την Ακρόπολη.

Την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, βασικός καλεσμένος του Φοίβου Δεληβοριά θα είναι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Εκλεκτή συμμετοχή και συνεισφορά στα κείμενα, ο Οδυσσέας Ιωάννου.

Φοίβος Δεληβοριάς - Η Ταράτσα του Φοίβου 2018 - Hit Channel

Μαζί του ο Φοίβος Δεληβοριάς θα δημιουργήσει δύο πολύ διαφορετικές μουσικές παραστάσεις, όπου θα συμπράξουν και νεότεροι συνάδελφοι, τους οποίους ο τραγουδοποιός κάλεσε ειδικά, έχοντας στο μυαλό του τους προσκεκλημένους.

Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στο πρόγραμμα θα συμμετάσχει επίσης η Ευτυχία Μητρίτσα και την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου καλεσμένος θα είναι ο Ορέστης Ντάντος.

Ο Βύρων Θεοδωρόπουλος θα αναλάβει δράση στο stand up comedy.

Συμμετέχουν οι μουσικοί Κωστής Χριστοδούλου (πλήκτρα), Σωτήρης Ντούβας (τύμπανα), Yoel Soto (μπάσο), Θοδωρής Κότσυφας (κιθάρες).

Τα κείμενα υπογράφουν ο Φοίβος Δεληβοριάς και η Ελένη Γκασούκα, τη σκηνοθεσία ο Άγγελος Τριανταφύλλου και η Νατάσσα Τριανταφύλλη, ενώ τα σκηνικά κουστούμια έχουν σχεδιάσει η Ελένη Στρούλια και η Ζαΐρα Φαληρέα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας