Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η ανατριχιαστική ερμηνεία του με το ηλεκτρισμένο μέταλλο ξεχωρίζουν στο «Όλα Για Είναι Μας».

«Όλα Για Είναι Μας» είναι ο τίτλος του τρίτου single από το νέα και ομώνυμη δισκογραφική δουλειά που κυκλοφόρησε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Ο Θέμης Καραμουρατίδης στη μουσική και ο Οδυσσέας Ιωάννου στους στίχους, έγραψαν δέκα τραγούδια (εννέα καινούρια και μία επανεκτέλεση) για τις ελπίδες, τις ματαιώσεις και τις αντοχές, μέσα από τις συλλογικότητες και τους προσωπικούς δρόμους.

Χωρίς εύκολες λύσεις, χωρίς σιγουριές, με την αμηχανία που γεννάει μια εποχή μετά το κάταγμα της κρίσης. Χάρη στη συγκεκριμένη αυθεντικότητα το «Όλα Είναι Για Μας» έχει βρει αποδοχή στο κοινό και έχει αναρριχηθεί έως την κορυφαία δυάδα του IFPI Chart.

Δεν είναι πολιτικός δίσκος, δεν είναι ερωτικός, είναι τραγούδια που φτιάχτηκαν με τα υλικά του καιρού μας, επιχειρώντας να μας μαζέψουν γύρω από κοινά αισθήματα.

Με ήχο και ορχήστρες που σέβονται την μουσική καταγωγή του, αλλά προσδιορίζουν το σύγχρονο σημάδι του, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου κάνει μία σπουδαία ερμηνευτική κατάθεση σε ένα δίσκο, που φιλοδοξεί να πάρει μία ισότιμη θέση ανάμεσα στις μεγάλες κυκλοφορίες της προσωπικής του διαδρομής.

Το single «Όλα Είναι Για Μας» και ο ομότιτλος δίσκος κυκλοφορούν από τη Minos EMI / Universal και τη Rain Music, το δισκογραφικό εγχείρημα – ετικέτα του καλλιτέχνη.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας