Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δίνει παράταση στις παραστάσεις του στο «Σταυρό του Νότου» με τις «Φωνές των Ποιητών».

Οι «Φωνές των Ποιητών», η παράσταση – πρόταση που παρουσιάζεται φέτος από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στον Σταυρό του Νότου, συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους για λίγες ακόμα παραστάσεις.

Το κοινό αγκάλιασε τις εμφανίσεις αυτές με αγάπη και τεράστια προσέλευση, οπότε οι επόμενες ανακοινώσιμες ημερομηνίες είναι οι Δευτέρες 16/1, 23/1, 30/1, 6/2.

Στην Ελλάδα της κρίσης, των επανειλημμένων και ασταμάτητων μνημονίων, της κατάρρευσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της μερικής και ανασφάλιστης απασχόλησης, των «υποκατώτατων» μισθών, των ανύπαρκτων συντάξεων, της προσφυγιάς εκείνων που φεύγουν για μια καλύτερη τύχη και εκείνων που έρχονται και εγκλωβίζονται, της πολιτικής απάτης, σ’ αυτή την Ελλάδα που ο πολιτισμός ως ο μεγαλύτερος εχθρός τους χτυπιέται σκόπιμα και ανελέητα από τους βαρβάρους, παλεύει ακόμα να σταθεί στα πόδια του.

Απέναντι στην αριθμοποίηση των Ελλήνων ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αντιπαραθέτει μια μουσική παράσταση-αφιέρωμα στους ποιητές μας και στους συνθέτες μας, πλαισιωμένος από δύο πιάνα και ένα βιολί , έτσι ώστε να μπορέσει να προσεγγίσει ανενόχλητος τις «φωνές των ποιητών» στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου κάθε Δευτέρα, για λίγες επιπλέον παραστάσεις.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου – «Οι φωνές των ποιητών»
Οι παραστάσεις συνεχιζονται:
Δευτέρες 16/1, 23/1, 30/1, 6/2
Σταυρός του Νότου – Κεντρική Σκηνή

Διαβάστε ακόμα:
«Κι Αν Είμαι Ροκ» – Μια νέα συλλογή επιτυχιών
του Βασίλη Παπακωνσταντίνου κυκλοφορεί

Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Vasilis Papakonstantinou - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας