Με τη μοναδική σκηνική παρουσία του θα ηλεκτρίσει και θα συγκινήσει το κοινό ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, o Βασίλης όσων τον ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια, έρχεται στα «Λιπάσματα 2017- Φεστιβάλ στη Θάλασσα», στη Δραπετσώνα, στήνοντας μια συναυλία γεμάτη ρυθμό και συγκίνηση.

Το πρόγραμμα επιλέγει τραγούδια που σημάδεψαν την 45χρονη πορεία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, αλλά και τραγούδια από τον καινούριο του δίσκο «Όλα Είναι Για Μας», σε μουσικές ενός από τους σημαντικότερους νέους συνθέτες, του Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους του επί είκοσι χρόνια συνεργάτη του, Οδυσσέα Ιωάννου.

Είναι η τέταρτη ολοκληρωμένη δουλειά του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τον Οδυσσέα Ιωάννου και η πρώτη φορά που συνεργάζεται με τον Θέμη Καραμουρατίδη. Ένας ιδιαίτερος δίσκος που επιχειρεί να επαναπροσδιορίσει το -έτσι κι αλλιώς- ισχυρό στίγμα του μεγάλου ερμηνευτή στην ελληνική δισκογραφία και στην σύγχρονη πραγματικότητα.

Ακούραστος, ρομαντικός, αιώνιος έφηβος, ο Βασίλης, ετοιμάζει ένα μουσικό ταξίδι, με τραγούδια για τον έρωτα, για τις ανθρώπινες σχέσεις, την κοινωνία, όσα αγαπάμε και όσα φοβόμαστε, όσα μας προβληματίζουν και όσα ελπίζουμε.

Η φωνή και τα τραγούδια του έχουν σημαδέψει τις ζωές εκατομμυρίων θαυμαστών του, που ανήκουν πια σε τέσσερις γενιές, ενώ η μοναδική του σκηνική παρουσία δεν έχει πάψει να ηλεκτρίζει και να συγκινεί ούτε μια στιγμή μέχρι σήμερα.

Δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη.
Την Τετάρτη 30 Αυγούστου με ελεύθερη είσοδο.

Συντελεστές - Πληροφορίες

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Πιάνο / keyboards: Ανδρέας Αποστόλου
Ηλεκτρικό Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης
Τύμπανα: Στέφανος Δημητρίου
Βιολί – τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη
Κιθάρες – πνευστά: Γιάννης Αυγέρης
Πλήκτρα: Γιώργος Θεοδωρόπουλος
Επιμέλεια ήχου: Αλέξανδρος Μπίτος
Επιμέλεια φώτων: Γιάννης Δίπλας
Ενορχήστρωση : Ανδρέας Αποστόλου

Ώρα έναρξης: 21:30
Πρόσβαση: Από ΗΣΑΠ Πειραιά, το τρόλεϊ 20 και το λεωφορείο 859, Στάση Δραπετσώνα.

Πρόταση: Ανακαλύψτε το νέο δίσκο
«Όλα Είναι Για Μας» του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Θέμης Καραμουρατίδης - Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Οδυσσέας Ιωάννου - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας