Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου κρατά ζωντανές τις «Φωνές των Ποιητών».

Οι «Φωνές των Ποιητών», η παράσταση – πρόταση που παρουσιάζει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους για λίγες ακόμα παραστάσεις, αυτή τη φορά στην καρδιά του Πειραιά.

Στην Ελλάδα της κρίσης, των επανειλημμένων και ασταμάτητων μνημονίων, της κατάρρευσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της μερικής και ανασφάλιστης απασχόλησης, των «υποκατώτατων» μισθών, των ανύπαρκτων συντάξεων, της προσφυγιάς εκείνων που φεύγουν για μια καλύτερη τύχη και εκείνων που έρχονται και εγκλωβίζονται, της πολιτικής απάτης.

Σε αυτή την Ελλάδα που ο πολιτισμός ως ο μεγαλύτερος εχθρός τους χτυπιέται σκόπιμα και ανελέητα από τους βαρβάρους, παλεύει ακόμα να σταθεί στα πόδια του.

Απέναντι στην αριθμοποίηση των Ελλήνων ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αντιπαραθέτει μια μουσική παράσταση – αφιέρωμα στους ποιητές μας και στους συνθέτες μας, επιλέγοντας διαφορετικό ήχο από αυτών που τον έχουμε συνηθίσει.

Ο κορυφαίος ερμηνευτής πλαισιώνεται από ένα πιάνο, ένα βιολί και ένα μπάσο, έτσι ώστε να μπορέσει να προσεγγίσει ανενόχλητος τις «φωνές των ποιητών» στο «Kremlino» του Πειραιά, από το Σάββατο 14 Απριλίου και για τέσσερις μόνο παραστάσεις.

«Οι Φωνές των Ποιητών» θα παρουσιαστούν τα Σάββατα 14, 21 & 28 Απριλίου και το Σάββατο 5 Μαΐου.

Αφήστε το σχόλιό σας