Στο «Half Note Jazz Club» διασταυρώνονται ξανά ο Βασίλης Λέκκας και η Σαλίνα Γαβαλά με τη μουσική παράσταση «Film Noir».

Τι συμβαίνει όταν ο Βασίλης Λέκκας, ένας από τους πιο αξιόλογους ερμηνευτές της γενιάς του, συναντά επί σκηνής την αισθαντική τραγουδίστρια Σαλίνα Γαβαλά; Η απάντηση βρίσκεται σε δύο λέξεις: FILM NOIR.

Οι δύο ερμηνευτές ενώνουν τις φωνές τους για μας χαρίζουν μια ξεχωριστή μουσική παράσταση γεμάτη ήχους και εικόνες που προκαλούν συναισθήματα.

Μια παράσταση βουτηγμένη στη σαγηνευτική ατμόσφαιρα της τζαζ που θα έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να την απολαύσουμε για δύο μόνο βραδιές σ’ έναν χώρο απόλυτα ταιριαστό.

Στη σκηνή του «Half Note Jazz Club».

Την Πέμπτη 6 Απριλίου, οι φωνές του Βασίλη Λέκκα και της Σαλίνα Γαβαλά σμίγουν σε απρόβλεπτα ντουέτα και διασκευές, ενώ κλασσικά και σύγχρονα τραγούδια αποκτούν άλλη διάσταση μέσα από τις ενορχηστρώσεις του Γιώργου Τσολάκου και τη σκηνοθετική ματιά του Δημήτρη Συλβέστρου.

Νοσταλγική ατμόσφαιρα, τζαζ ρυθμοί, υπέροχες μελωδίες, αγαπημένα τραγούδια και προβολές συνθέτουν ένα μουσικό FILM NOIR, συναρπαστικό και ακαταμάχητα γοητευτικό!

Τους συνοδεύουν οι μουσικοί:
Γιώργος Τσολάκος: Πιάνο
Αχιλλέας Διαμαντής: Κιθάρα
Λεωνίδας Φιλίντας: Μπάσο
Βαγγέλης Μπαλιούσης: Τύμπανα
Σπύρος Νίκας: Σαξόφωνο

Συνέντευξη – Σαλίνα Γαβαλά:
«Έχω την ανάγκη να ζήσω κι άλλες ζωές»

Σαλίνα Γαβαλά - Salina Gavala - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας