Ένα τραγούδι του Χρήστου Νικολόπουλου διασκευάζει ο Βασίλης Καρράς.

Ο Βασίλης Καρράς, η πιο χαρακτηριστική λαϊκή φωνή των τελευταίων δεκαετιών, επιστρέφει με το νέο τραγούδι «Σήκω Πάνω Κάτσε Κάτω».

Μετά τα τραγούδια «Το Καλό Που Σου Θέλω», «Σ’ Αγαπώ», «Θα Πιω Και Θα Τα Σπάσω» και «Έλα Πιο Κοντά» (featuring BO), ο αυθεντικός καλλιτέχνης συνεχίζει με άλλη μία κυκλοφορία.

Το «Σήκω Πάνω Κάτσε Κάτω» θα είναι από αυτά τα τραγούδια του Βασίλη Καρρά που μας κάνουν να τον αγαπάμε όλο και πιο πολύ. Από αυτά που μπαίνουν μέσα μας και θα μας συντροφεύουν για πολύ καιρό.

Πρόκειται για διασκευή του ομότιτλου τραγουδιού που ερμήνευσε πρώτος ο Πάνος Γαβαλάς.

Τη μουσική υπογράφει ο κορυφαίος συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, ο οποίος έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα της ελληνικής μουσικής και έχει παίξει με το μπουζούκι του πολλά τραγούδια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών.

Οι στίχοι ανήκουν στον Ευάγγελο Ατραΐδη και στον Γιάννη Βασιλόπουλο.

Θα το νιώσουμε, θα το τραγουδήσουμε και σίγουρα θα το αγαπήσουμε.

Το νέο τραγούδι του Βασίλη Καρρά με τίτλο «Σήκω Πάνω Κάτσε Κάτω» θα κυκλοφορήσει σύντομα σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και τις streaming υπηρεσίες από τη  Minos EMI / Universal.

Παράλληλα ο Βασίλης Καρράς συνεχίζει με επιτυχία τις εμφανίσεις του στο «Stage Live» στη Θεσσαλονίκη, έχοντας στο πλευρό του τον Ηλία Βρεττό, την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τους Άνω-Κάτω.

Αφήστε το σχόλιό σας