Ο καιρός χάλασε τα σχέδια και ο Βασίλης Καρράς θα τραγουδήσει μαζί με όλους τους φίλους του στο Θέατρο Πέτρας σε νέα ημερομηνία.

Ο Βασίλης Καρράς διέκοψε λόγω καταιγίδας, λίγο μετά την έναρξή της, την επετειακή συναυλία για τα 40 χρόνια του στο τραγούδι, στο Θέατρο Πέτρας το Σάββατο 17 Ιουνίου, για λόγους ασφαλείας του κοινού και των καλλιτεχνών.

Επειδή και για την επόμενη μέρα (Κυριακή 18 Ιουνίου) προβλέπονταν – όπως και συνέβη – άστατες καιρικές συνθήκες και μεγάλη πιθανότητα βροχής, αποφασίστηκε από την ομάδα παραγωγής η συναυλία να μεταφερθεί την επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία που είναι η Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου.

Με δύο μοναδικές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (28/6), γιορτάζουμε όλοι μαζί παρέα τα 40 χρόνια παρουσίας του Βασίλη Καρρά στην ελληνική μουσική σκηνή. Ένα ταξίδι 40 ετών γεμάτο επιτυχίες και αξεπέραστες ερμηνείες.

Θα είναι εκεί ερμηνεύοντας μαζί του τις μεγάλες του επιτυχίες. «Νύχτα ξελογιάστρα» , «Μη χαθείς», «Λέγε ό,τι θες» «Άσ’ την να λέει», «Δεν πάω πουθενά», «Μ’ έχεις κάνει αλήτη», «Χρέωσέ το σε μένα», «Μεθυσμένη μου αγάπη», «Πάρε τον δρόμο κι έλα», «Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις», «Φταις εσύ», «Όλα ένα ψέμα», «Όταν τα χρόνια σου περάσουν», «Πριγκιπέσα», «Θα της περάσει», «Δε μ’ ακούς», «Άλλοθι», «Όπως παλιά», «Απ’ το Βορρά μέχρι τον Νότο», «Τα καλύτερα ταξίδια» και τόσες άλλες μεγάλες επιτυχίες σε δύο μοναδικές βραδιές γεμάτες μουσική.

Επειδή τα καλύτερα ταξίδια τα κάνουμε παρέα με τους φίλους μας, γι’ αυτό στη συναυλία της Αθήνας συμμετέχουν οι Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Αντώνης Ρέμος, Μάκης Σεβίλογλου, Μπάμπης Στόκας και άλλοι καλλιτέχνες.

Τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία!

Δείτε επίσης:  Η συνέντευξη τύπου
για τις επετειακές συναυλίες του Βασίλη Καρρά

Μπάμπης Στόκας - Μελίνα Ασλανίδου Βασίλης Καρράς - Αντώνης Ρέμος - Γιάννης Ζουγανέλης (featured) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας