Βασίλης Καρράς και Στέλιος Ρόκκος αναμένεται να συνεχίσουν, επίσημα πλέον, τις κοινές εμφανίσεις τους στην Αθήνα και στο «Έναστρον»!

Ο Βασίλης Καρράς και ο Στέλιος Ρόκκος συνεχίζουν τη συνεργασία τους, που ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο στη Θεσσαλονίκη, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας!

Αναμφισβήτητα, η συνάντηση των δύο καλλιτεχνών φάνηκε στο πρώτο άκουσμά της ως μία εντελώς ανατρεπτική σύμπραξη. Στην πραγματικότητα όμως, ο – αυθεντικά λαϊκός – Βασίλης Καρράς και ο «πολυπρόσωπος» Στέλιος Ρόκκος, που έχει αποδείξει στην πολύχρονη καριέρα του ότι μπορεί να υποστηρίξει κάθε μουσικό είδος με την ίδια επιτυχία, όχι μόνο συνυπήρξαν αρμονικά στη σκηνή, αλλά κέρδισαν και την προτίμηση του κοινού.

Έχοντας μεσολαβήσει η κυκλοφορία ενός ντουέτου, το «Δυο Κουβέντες Αντρικές», οι δύο άντρες ετοιμάζονται να «συστήσουν» τη συνεργασία τους στο αθηναϊκό  κοινό και στο «Έναστρον», το χώρο που θα τους υποδεχθεί τον προσεχή χειμώνα.

Το κέντρο διασκέδασης της Λεωφόρου Πειραιώς, γνωστοποίησε το επικείμενο μουσικό πρόγραμμα που αναμένεται να φιλοξενήσει με μία λιτή φωτογραφία – ανακοίνωση, με περισσότερες σχετικές  λεπτομέρειες να γίνονται σύντομα γνωστές.

Αφήστε το σχόλιό σας