Βασίλης Καρράς, Στέλιος Ρόκκος & Αμαρυλλίς ετοιμάζονται για την έναρξη των κοινών εμφανίσεών τους στη Θεσσαλονίκη και στο «Politia Live Clubbing» !

Ένα ανατρεπτικό και συνάμα μεγάλο σχήμα ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ο Βασίλης Καρράς και ο Στέλιος Ρόκκος ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις και σε μερικές ημέρες αναμένεται να ανέβουν μαζί στη σκηνή του «Politia Live Clubbing» σε μία μοναδική μουσική σύμπραξη.

Στις αποσκευές του μάλιστα στις εμφανίσεις τους στην πόλη του Βορρά, ο Βασίλης Καρράς θα έχει τον πρόσφατο διπλό δίσκο του με γενικό τίτλο «Τζιβαέρι» ο οποίος περιέχει 22 δημοτικά και παραδοσιακά τραγούδια, όπως και ο Στέλιος Ρόκκος με το ολοκαίνουριο single του «Ζω».

Μαζί τους θα εμφανίζεται και η Αμαρυλλίς, δίνοντας τη δική της ξεχωριστή γυναικεία νότα στο πρόγραμμα, η οποία μετά την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της «Πόσο να πέσω πιο χαμηλά», σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Θάνου Παπανικολάου, ετοιμάζει την καινούρια δισκογραφική δουλειά της.

Η πρεμιέρα Βασίλη ΚαρράΣτέλιου Ρόκκου και Αμαρυλλίδος στο «Politia Live Clubbing» είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 16 9 Μαΐου.

Αφήστε το σχόλιό σας