Ο Βασίλης Καρράς λύγισε μπροστά στην αγάπη του κόσμου και «πνίγηκε» στα δάκρυα.

Μία από τις συγκινητικές στιγμές στην καριέρα του έζησε ο Βασίλης Καρράς στη μεγάλη επετειακή συναυλία του στο ασφυκτικά γεμάτο Θέατρο Πέτρας.

Ο λαϊκός βάρδος γιόρτασε μαζί με το φανατικό κοινό του τα σαράντα χρόνια παρουσίας στην ελληνική μουσική σκηνή, ένα ταξίδι σαράντα ετών γεμάτο επιτυχίες και αξεπέραστες ερμηνείες.

Η συγκεκριμένη συναυλία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου και ακυρώθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν εκείνες τις ημέρες στην πρωτεύουσα, όμως μεταφέρθηκε σε καινούρια ημερομηνία.

Ο Βασίλης Καρράς οι φίλοι του συναντήθηκαν στο κατάμεστο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου και ερμήνευσαν όλοι μαζί, με μία φωνή, τις μεγάλες επιτυχίες του. Και επειδή «τα καλύτερα ταξίδια» τα κάνουμε παρέα με τους φίλους μας, συμμετείχαν επιπλέον οι Χρήστος Δάντης, Γιάννης Ζουγανέλης, Κωνσταντίνα, Νίκος Μακρόπουλος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μάκης Σεβίλογλου και Μπάμπης Στόκας.

Μία από τις πιο ιδιαίτερες και συγκινητικές στιγμές συναυλίες ήταν όταν ο Βασίλης Καρράς ερμήνευσε το «Νύχτα Ξελογιάστρα» και συγκινήθηκε από την αγάπη του κόσμου, ο οποίος τον αποθέωσε φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του επί πέντε λεπτά.

Ο τραγουδιστής δάκρυσε και είπε από το μικρόφωνο πως «αν κανένας περίμενε την ολοκλήρωση μετά από εδώ, εγώ σήμερα έχω ολοκληρωθεί σαν καλλιτέχνης και σαν άνθρωπος. Δε θέλω τίποτα άλλο στη ζωή μου, που εισπράττω αυτή την αγάπη σήμερα».

Δείτε το στιγμιότυπο παρακάτω:

Δείτε επίσης: Βασίλης Καρράς, Καίτη Γαρμπή
και Χρήστος Μενιδιάτης μαζί «απ’ το Βορρά μέχρι το Νότο»

Βασίλης Καρράς - Καίτη Γαρμπή - Χρήστος Μενιδιάτης - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας