Αρχική Μουσικά Νέα Ελληνική μουσική «Σ’ Αγαπώ»: Ο Βασίλης Καρράς καθηλώνει με την αισθαντική ερμηνεία του

«Σ’ Αγαπώ»: Ο Βασίλης Καρράς καθηλώνει με την αισθαντική ερμηνεία του

-

Δες και αυτά

«Με τα φρένα σπασμένα» θα αγαπηθεί από το κοινό το νέο τραγούδι του Βασίλη Καρρά.

Ο Βασίλης Καρράς, ένας αυθεντικός καλλιτέχνης με αναλλοίωτη αξία, κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Σ’ Αγαπώ», προάγγελο της νέας δισκογραφικής δουλειάς του που θα ακολουθήσει σύντομα.

Ο λαϊκός τραγουδιστής αποτελεί μία από τις καθολικά αναγνωρισμένες φυσιογνωμίες στο χώρο της ελληνικής μουσικής, αλλά και μία από τις πιο φανατικά αγαπημένες μορφές του κοινού έπειτα από τέσσερις δεκαετίες διαδρομής.

Το καλοκαίρι, έκανε το θερμόμετρο να φτάσει στα ύψη με το ανατρεπτικό τραγούδι «Έλα Πιο Κοντά», στο οποίο υπήρχε και μία συμμετοχή – έκπληξη, καθώς ακούσαμε και τον αγαπημένο ράπερ BO. Στη συνέχεια, ο λαϊκός βάρδος υποδέχθηκε το φθινόπωρο παρουσιάζοντας το single «Θα Πιω Και Θα Τα Σπάσω».

Tο φετινό χειμώνα, ο Βασίλης Καρράς εγγυάται για άλλη μία φορά τη διασκέδαση στη νυχτερινή Αθήνα έχοντας ξεκινήσει «άκρως λαϊκά» τις εμφανίσεις του στην «Ιερά Οδό», μαζί με το Χρήστο Μενιδιάτη και το Χρήστο Χολίδη. Το σχήμα συμπληρώνουν η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο BO.

Το «Σ’ Αγαπώ» είναι μία ξεχωριστή μπαλάντα που αποκτά χαρακτήρα με την αισθαντική ερμηνεία του Βασίλη Καρρά, όπως μόνο αυτός ξέρει να κάνει και καταφέρνει να αγγίζει το κοινό του και να μετατρέπει σε διαχρονικά τραγούδια του.

Η μουσική ανήκει στον Παναγιώτη Ραφαήλ και οι στίχοι στο Βασίλη Γιαννόπουλο, ο οποίος υπέγραψε το «Έλα Πιο Κοντά» και το «Θα Πιω Και Θα Τα Σπάσω».

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας