Ποτέ δεν απογοητεύει το κοινό του ο Βασίλης Καρράς και το ανταμείβει για την πολυετή και αμέριστη στήριξη με νέο τραγούδι.

Ο Βασίλης Καρράς, ένας αυθεντικός καλλιτέχνης με αναλλοίωτη αξία, μένει συνεπής στο ετήσιο ραντεβού με τους ακροατές.

Παρότι «Πέρασε Ο Καιρός», ο τραγουδιστής αποτελεί μία από τις καθολικά αναγνωρισμένες φυσιογνωμίες στο χώρο της ελληνικής μουσικής, αλλά και μία από τις πιο φανατικά αγαπημένες μορφές του κοινού, έπειτα από τέσσερις δεκαετίες διαδρομής. Η τρανή απόδειξη δόθηκε στην καλοκαιρινή επετειακή περιοδεία του Βασίλη Καρρά και ειδικότερα στις δύο μεγάλες συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο Βασίλης Καρράς γιόρτασε σαράντα χρόνια πορείας στη μουσική μαζί με τους ανώνυμους φίλους του που γέμισαν ασφυκτικά το Θέατρο Πέτρας και το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, αλλά και τους επώνυμους συναδέλφους του που τον τίμησαν με την παρουσία τους. Ένα ποικίλο φάσμα καλλιτεχνών, όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Νίκος Μακρόπουλος και άλλοι παρευρέθηκαν και τραγούδησαν στη μεγάλη γιορτή του λαϊκού βάρδου.

Όπως μας έχει συνηθίσει κάθε χρόνο, ο Βασίλης Καρράς προσθέτει στο μακρύ κατάλογο του ρεπερτορίου του καινούρια κυκλοφορία, προς ανταμοιβή της αμέριστης αγάπης του κόσμου που παραμένει αμείωτη παρόλο που «Πέρασε Ο Καιρός».

Έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του, αλλά συνεχίζει ακάθεκτος να καταγράφει στο ενεργητικό του επιτυχίες που αγκαλιάζονται από όλους, όσο κι αν «Πέρασε Ο Καιρός», όπως το «Επιλογή Μου», το «Απ’ Το Βορρά Μέχρι Το Νότο» και «Τα Καλύτερα Ταξίδια».

Το νέο τραγούδι του Βασίλη Καρρά τιτλοφορείται «Πέρασε Ο Καιρός» και θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες για να μας ταξιδέψει με το πηγαίο μέταλλο της φωνής του τραγουδιστή.

Έρχεται σε αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοση από τις 2 Οκτωβρίου, πριν κυκλοφορήσει επίσημα στις 9 Οκτωβρίου από τη Minos EMI / Universal.

Το χειμώνα, ο Βασίλης Καρράς θα μοιραστεί τη σκηνή με την Καίτη Γαρμπή (για τρίτη φορά μετά από 21 χρόνια) και τον Χρήστο Μενιδιάτη.

Οι εμφανίσεις τους θα ξεκινήσουν από την πόλη της Θεσσαλονίκης και είναι σχεδιασμένο να μεταφερθούν στην Αθήνα το επόμενο έτος, στις αρχές του 2018. Ο χώρος που θα τους φιλοξενήσει στην πρωτεύουσα είναι το «Ιερά Οδός».

Δείτε επίσης: Η συγκλονιστική στιγμή που έκανε
τον Βασίλη Καρρά να κλάψει στο Θέατρο Πέτρας

Βασίλης Καρράς - Θέατρο Πέτρας (01-09-2017) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας