Βασίλης Καρράς και Φοίβος βρέθηκαν μαζί και πάλι δισκογραφικά ύστερα από 14 χρόνια και η καινούρια τους δουλειά έγινε πολυπλατινένια!

«Κύριος μα… και αλήτης». Σε αυτές τις λίγες λέξεις συνοψίστηκε η μεγάλη επανένωση του Βασίλη Καρρά και του Φοίβου. Μία νέα δισκογραφική δουλειά με 12 ολοκαίνουρια τραγούδια που κυκλοφόρησε περί τις αρχές του Σεπτεμβρίου και αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό.

Διαβάστε επίσης: Βασίλης Καρράς – «Κύριος μα… και αλήτης» | Κριτική δίσκου

Μετά τα προηγουμένως κυκλοφορηθέντα ως promo singles «Αγαπώ τα λάθος άτομα» και «Τι να μας πεις», ξεχώρισε το «Περαστικά της» με νέες επιτυχίες να είναι καθ΄οδόν.

Ο δίσκος διατέθηκε μέσω γνωστής Κυριακάτικης εφημερίδας και σύμφωνα με το δελτίο κυκλοφορίας εκείνης της ημέρας (8/09) πούλησε συνολικά πανελλαδικώς 73.400 φύλλα. Την επόμενη μάλιστα το καινούριο άλμπουμ που παρουσίασαν ο Βασίλης Καρράς και ο Φοίβος βρέθηκε και στα ράφια των δισκοπωλείων.

Όπως μας πληροφορεί η δισκογραφική εταιρεία των δύο αντρών, η Spicy, τα προαναφερθέντα έφεραν την διάκριση του «Κύριος μα… και αλήτης», το οποίο έγινε 7 φορές πλατινένιο. Το γεγονός θα εορτασθεί με την απονομή της τιμητικής πλακέτας στο νεότευκτο «Da Luz» στη Νέα Ερυθραία (Χαριλάου Τρικούπη 157) την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου και ώρα 21:00.

Το παρόν θα δώσουν όλοι οι συνεργάτες και οι φίλοι του καλλιτέχνη τιμώντας τον για τη νέα επιτυχία του.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε το σχόλιό σας