Βασίλης Καρράς, Νίκος Οικονομόπουλος και Ελένη Φουρέιρα συναντιούνται φέτος στο «Fever» με την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξή τους να έχει ήδη ξεκινήσει!

Ο Βασίλης Καρράς ανεβαίνει στη σκηνή του «Fever» μαζί με το Νίκο Οικονομόπουλο και την Ελένη Φουρέιρα σε ένα σχήμα όπου θα εκπροσωπείται αντίστοιχα η παλιά και η σύγχρονη γενιά του λαϊκού τραγουδιού.

Ο Βασίλης Καρράς προέρχεται από μία σεζόν που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, έχοντας στο πλευρό του την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη και ετοιμάζεται πλέον για την επόμενη συνεργασία του που θα ταράξει τα νερά. Ο Νίκος Οικονομόπουλος επίσης, έπειτα από τις εμφανίσεις μαζί με το Γιάννη Πλούταρχο θα πραγματοποιήσει άλλη μία σημαντική σύμπραξη. Όσον αφορά την Ελένη Φουρέιρα, μετά τη παρουσία της δίπλα στον Αντώνη Ρέμο και το Στέλιο Ρόκκο συνεχίζει στο ίδιο δυναμικό μοτίβο.

Το νυχτερινό κέντρο «Fever», παραπλεύρως της Λεωφόρου Συγγρού, θα είναι αυτό που θα φιλοξενήσει αυτό το χειμώνα τους τρεις καλλιτέχνες, με τη μεγάλη πρεμιέρα τους να έχει οριστεί για την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου.

Αφήστε το σχόλιό σας