21 χρόνια μετά την τελευταία συνεργασία τους, ο Βασίλης Καρράς και η Καίτη Γαρμπή θα τραγουδήσουν «απ’ το Βορρά μέχρι το Νότο».

Ο Βασίλης Καρράς και η Καίτη Γαρμπή θα συναντηθούν στην ίδια σκηνή τον ερχόμενο χειμώνα, σε μία από τις καλύτερες λαϊκές συνυπάρξεις.

Οι δύο τραγουδιστές θα ενώσουν ξανά τις φωνές τους 21 χρόνια ύστερα από την τελευταία συνεργασία τους, το 1996. Συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 1993, όταν και οι δύο έμπαιναν σε τροχιά επιτυχιών και επανασυνδέονται το 2017, μετά από μία πορεία γεμάτη δεκάδες επιτυχίες.

«Απ’ το Βορρά μέχρι το Νότο»: Ο Βασίλης Καρράς και η Καίτη Γαρμπή θα ξεκινήσουν τις κοινές εμφανίσεις τους το Νοέμβριο από την  πόλη της Θεσσαλονίκης, τη δεύτερη «πατρίδα» τους και το Φεβρουάριο θα ακολουθήσει στο πρόγραμμα η Αθήνα.

Στις βαλίτσες τους θα έχουν όλα εκείνα τα αξέχαστα, μοναδικά και αγαπημένα τραγούδια που έχουν χαρακτηρίσει τη διαδρομή τους στο τραγούδι, με τα οποία θα ξυπνήσουν αναμνήσεις και θα προσφέρουν ατελείωτη διασκέδαση.

«1993 και 1996 Ποσειδώνιο και Διογένης Παλλάς με τον Βασίλη, δύο από τις ωραιότερες σεζόν της καριέρας μου! 24 χρόνια από την πρώτη και 21 από τη δεύτερη, ξανά μαζί για να τριτώσει ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Ξεκινάμε Νοέμβρη από τη δεύτερη «πατρίδα» τη Θεσσαλονίκη και Φλεβάρη Αθήνα!!!», ήταν το μήνυμα που δημοσίευσε η Γαρμπή για την επικείμενη επανασύνδεση, προβαίνοντας στην πρώτη επίσημη ανακοίνωση με μία φωτογραφία από τα παλιά.

Μέχρι στιγμής, δεν είναι γνωστοί οι χώροι που θα τους φιλοξενήσουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πληροφορία που θα διευκρινιστεί το επόμενο διάστημα.

Δείτε επίσης:
«The Ultimate 90’s» με Βασίλη Καρρά, Καίτη Γαρμπή
και άλλες κορυφαίες επιτυχίες των nineties στην απόλυτη λίστα

The Ultimate 90s - Hit Channel playlist - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας