Βασίλης Καρράς – Φοίβος. Το δίδυμο των επιτυχιών έρχεται ακόμα πιο φρέσκο και κατασταλαγμένο σε ένα ολοκαίνουριο άλμπουμ έκπληξη!

Ο πλέον αγαπημένος τραγουδιστής της Ελλάδας με την χαρακτηριστική φωνή, Βασίλης Καρράς, και ο πιο επιτυχημένος  σύγχρονος Έλληνας  συνθέτης – στιχουργός και παραγωγός, Φοίβος, ενώνουν τις δυνάμεις τους στη μουσική συνάντηση της χρονιάς που όλοι περιμέναμε για να ξανακούσουμε μεγάλες- ανατρεπτικές επιτυχίες.

H αμοιβαία επιθυμία να συνυπάρξουν ξανά δισκογραφικά, θα μας κάνει να εντυπωσιαστούμε με το πρώτο άκουσμα της μουσικής παραγωγής!

Τα δυο πρώτα singles «Τι να μας πεις» και το «Αγαπώ τα λάθος άτομα» ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν αστραπιαία. Επιπλέον στο video clip  του τραγουδιού «Αγαπώ τα λάθος άτομα» συμμετείχαν 30  καλλιτέχνες που έδειξαν και εκείνοι την αγάπη και εκτίμηση τους στον Βασίλη Καρρά.

Μετά λοιπόν και από τα «αθάνατα» τραγούδια με τη σφραγίδα του Φοίβου «Δηλητήριο» , το «Απορώ», το «Τηλεφώνησέ μου», το «Φαινόμενο», το «Πείτε της», το «Τι αισθάνεσαι για μένα»,
κυκλοφορεί επιτέλους το ολοκληρωμένο άλμπουμ «Κύριος μα… και αλήτης»,  με 12 τραγούδια έκπληξη και ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις!

Μουσικά ακούσματα που σίγουρα θα συγκινήσουν όλους τους φαν του λαϊκού τραγουδιστή και του μουσικοσυνθέτη των επιτυχιών.

Μέσα στην ημέρα είχαμε την ευκαιρία να προϊδεαστούμε για το νέο δίσκο του Βασίλη Καρρά και του Φοίβου καθώς ο ραδιοφωνικός σταθμός Real FM και η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου μετέδωσαν κάποια μουσικά αποσπάσματα από τη νέα δουλειά των δύο αντρών.

Αυτές οι μικρές προγεύσεις κάποιων εκ των τραγουδιών «ανέβηκαν» στον ιστό από τους χρήστες του διαδικτύου και εμείς σας δίνουμε τη δυνατότητα να γνωρίσετε από τώρα δύο από τις καινούριες επιτυχίες του καλλιτέχνη, όπως «έπαιξαν» στο ραδιοφωνικό αέρα!

Ακούστε παρακάτω ένα μέρος από το τραγούδι «Δύσκολέ μου χαρακτήρα»:

«Περαστικά της»! Άλλο ένα απόσπασμα από τα καινούρια τραγούδια του Βασίλη Καρρά:

Η ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του Βασίλη Καρρά και του Φοίβου κυκλοφορεί από την Spicy με τη Real News την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου και από Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου σε όλα τα δισκοπωλεία.

Αφήστε το σχόλιό σας