Ο Βασίλης Καρράς συνάντησε τους φίλους του σε μία συναυλία που έμεινε αξέχαστη σε όσους την παρακολούθησαν από κοντά.

Τα μεσάνυχτα μετά τα Χριστούγεννα προβλήθηκε τηλεοπτικά η μεγάλη συναυλία που έδωσε ο Βασίλης Καρράς στο Θέατρο Πέτρας, την 1η Σεπτεμβρίου.

Με δύο μοναδικές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιορτάσαμε όλοι μαζί παρέα τα 40 χρόνια παρουσίας του Βασίλη Καρρά στην ελληνική μουσική σκηνή. Ένα ταξίδι 40 ετών γεμάτο επιτυχίες και αξεπέραστες ερμηνείες.

Ο Βασίλης Καρράς ήταν εκεί ερμηνεύοντας μαζί του τις μεγάλες του επιτυχίες.

«Νύχτα ξελογιάστρα» , «Μη χαθείς», «Λέγε ό,τι θες» «Άσ’ την να λέει», «Δεν πάω πουθενά», «Μ’ έχεις κάνει αλήτη», «Χρέωσέ το σε μένα», «Μεθυσμένη μου αγάπη», «Πάρε τον δρόμο κι έλα», «Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις», «Φταις εσύ», «Όλα ένα ψέμα», «Όταν τα χρόνια σου περάσουν», «Πριγκιπέσα», «Θα της περάσει», «Δε μ’ ακούς», «Άλλοθι», «Όπως παλιά», «Απ’ το Βορρά μέχρι τον Νότο», «Τα καλύτερα ταξίδια» και τόσες άλλες μεγάλες επιτυχίες σε δύο μοναδικές βραδιές γεμάτες μουσική.

Επειδή τα καλύτερα ταξίδια τα κάνουμε παρέα με τους φίλους μας, γι’ αυτό στη συναυλία της Αθήνας συμμετείχαν οι Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Αντώνης Ρέμος, Μάκης Σεβίλογλου, Μπάμπης Στόκας και άλλοι καλλιτέχνες.

Μία από τις πιο ιδιαίτερες και συγκινητικές στιγμές συναυλίες ήταν όταν ο Βασίλης Καρράς ερμήνευσε το «Νύχτα Ξελογιάστρα» και συγκινήθηκε από την αγάπη του κόσμου, ο οποίος τον αποθέωσε φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του επί πέντε λεπτά.

Ο τραγουδιστής δάκρυσε και είπε από το μικρόφωνο πως «αν κανένας περίμενε την ολοκλήρωση μετά από εδώ, εγώ σήμερα έχω ολοκληρωθεί σαν καλλιτέχνης και σαν άνθρωπος. Δε θέλω τίποτα άλλο στη ζωή μου, που εισπράττω αυτή την αγάπη σήμερα».

«Πέρασε Ο Καιρός»: Ο Βασίλης Καρράς σε νέα επιτυχία – ύμνο

Βασίλης Καρράς - Vasilis Karras - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας