Δώδεκα γνήσια τραγούδια πλαισιωμένα από τη χαρακτηριστική ερμηνεία του, διάλεξε ο Βασίλης Καρράς.

Ο Βασίλης Καρράς κυκλοφορεί το νέα δισκογραφική δουλειά του.

Ο πιο αυθεντικός καλλιτέχνης της ελληνικής δισκογραφίας με το φανατικό κοινό που τον στηρίζει και τον ακολουθεί σε κάθε βήμα του, είναι συνεπής στο ετήσιο ραντεβού που πλέον κινείται στα όρια της παράδοσης.

Φθινόπωρο χωρίς Βασίλη Καρρά δε γίνεται να υπάρξει και οι πολυάριθμοι φίλοι του το γνωρίζουν καλύτερα από όλους. Φέτος, ο λαϊκός βάρδος έχει ετοιμάσει ένα ολοκαίνουριο CD με δώδεκα μοναδικά τραγούδια και το γενικό τίτλο «Αλήτη Με Λένε». Δώδεκα γνήσια λαϊκά τραγούδια με τη χαρακτηριστική ερμηνεία του Βασίλη Καρρά

Προπομπός του άλμπουμ είναι το τραγούδι – ύμνος «Πέρασε Ο Καιρός», που έχει συγκεντρώσει 1,7 εκατομμύρια προβολές σε ενάμιση μήνα κυκλοφορίας και διαγράφει ικανοποιητική ραδιοφωνική πορεία. Ο Βασίλης Καρράς έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του, αλλά συνεχίζει ακάθεκτος να καταγράφει επιτυχίες που αγκαλιάζονται από όλους.

Βασίλης Καρράς - Vasilis Karras - Hit Channel

Ο δίσκος περιλαμβάνει ένα ντουέτο του Βασίλη Καρρά με την Καίτη Γαρμπή στο «Ούτε Λέξη», με το οποίο επισφραγίζουν δισκογραφικά την επικείμενη συνεργασία τους επί σκηνής, αλλά και μία απρόσμενη συνύπαρξη με δύο Κύπριους καλλιτέχνες, τους Σάββα Ισοβίτη και Στέλιο Στυλιανού στο «Δραπετεύω».

Ο Βασίλης Καρράς αφήνει έντονο σημάδι στις δημιουργίες, υπογράφοντας σε πολλές περιπτώσεις τη μουσική και τους στίχους.

Στον υπόλοιπο δίσκο τις συνθέσεις γράφουν οι Ιορδάνης Παύλου, Γαβριήλ Γαβριήλογλου, Βασίλης Δαραμούσκας, Παναγιώτης Ραφαήλ, Σάββας Ισσοβίτης και Νίκος Κατσίκας, ενώ τους στίχους δίνουν οι Βασίλης Γιαννόπουλος, Νίκος Σαρρής, Γιάννης Μπαγουλής και Νίκος Κατσίκας.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Οι τίτλοι των τραγουδιών

1. Με Φωνάζουν Τρελό
2. Τελικά Γίναμε Ένα
3. Αλήτη Με Λένε
4. Έτσι Σε Νίκησα Ζωή
5. Τα Μεθυσμένα Σ’ Αγαπώ
6. Πέρασε Ο Καιρός
7. Μάζευτα
8. Για Μια Αγάπη Μόνο
9. Δραπετεύω ft. Σάββας Ισοβίτης & Στέλιος Στυλιανού
10. Ούτε Μακρινά Ταξίδια
11. Της Ψυχής Μου Το Airbus
12. Ούτε Λέξη – με την Καίτη Γαρμπή

Διαβάστε ακόμα:
Ο Βασίλης Καρράς στη νέα επιτυχία – ύμνο «Πέρασε Ο Καιρός»

Βασίλης Καρράς - Vasilis Karras - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας