Ο αυθεντικός Βασίλης Καρράς κυκλοφορεί έναν νέο δίσκο που δε θα σας απογοητεύσει. Ακούστε τον!

Ο Βασίλης Καρράς συμπληρώνει το παλμαρέ μίας διαδρομής που φέτος καταγράφει αισίως τριάντα πέντε χρόνια με μία εξαιρετική δισκογραφική δουλειά.

Το καινούριο άλμπουμ του καλλιτέχνη με γενικό τίτλο «Από Το Βορρά Μέχρι Το Νότο» θα ανταμείψει τους λάτρεις της λαϊκής μουσικής. Απαριθμεί συνολικά έντεκα τραγούδια ντυμένα με απολαυστικές ενορχηστρώσεις και περιβεβλημένα με το καθαρό μέταλλο της χροιάς του Βασίλη Καρρά, ο οποίος παραμένει μία αξιόπιστη επιλογή στους ακροατές του είδους. Στο CD περιέχεται επίσης η νέα επιτυχία «Και Μαζί Και Χώρια».

Ο Βασίλης Καρράς ασχολήθηκε έντονα με τη δημιουργική διαδικασία και υπογράφει τους στίχους στα περισσότερα κομμάτια του δίσκου, προβάλλοντας παράλληλα συνθετικά δείγματα γραφής σε επιλεγμένα τραγούδια. Στους συντελεστές συμπεριλαμβάνονται – μεταξύ άλλων – ο Γιώργος Μουκίδης, ο Γαβριήλ Γαβριήλογλου και ο Λευτέρης Κιντάτος, γνωστός από τη συμμετοχή του στο «The Voice 1», σε μία από τις πρώτες εμφανίσεις του ως δημιουργός.

Από τις 20 Νοεμβρίου ο Βασίλης Καρράς ανεβαίνει για δεύτερη συναπτή σεζόν στο stage του «Έναστρον» συναντώντας φέτος τον Γιώργο Μαζωνάκη σε ένα πρόγραμμα με δεδομένη επιτυχία. Το ανατρεπτικό καλλιτεχνικό σχήμα συμπληρώνει ο Stan και η Μαλού.

Το άλμπουμ «Απ’ Το Βορρά Μέχρι Το Νότο» κυκλοφορεί από τη Minos EMI.

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο και επιλέξτε εύκολα, με ένα κλικ, την υπηρεσία στην οποία θέλετε να βρείτε τον δίσκο: smarturl.it/HC_Karras_AptoVorra

Περιηγηθείτε στα τραγούδια πατώντας στην ένδειξη «PLAYLIST» πάνω – αριστερά στο video.

Εναλλακτικά: Απευθείας σύνδεσμος.

Tracklist

01. Να Σου Πω
02. Ρούχο Αδειανό
03. Αγάπη Θες Να Λέγεσαι
04. Βρεγμένα Ρούχα
05. Πουθενά
06. Πες Μου Γιατί
07. Παράθυρο Στον Ουρανό
08. Απ’ Το Βορρά Μέχρι Το Νοτο
09. Και Μαζί Και Χώρια
10. Δώσε Μου Πίσω Τα Κλειδιά Μου
11. Μια Ώρα Αρχύτερα

Αφήστε το σχόλιό σας