Με δύο επετειακές συναυλίες και πλήθος καλεσμένων θα γιορτάσει ο Βασίλης Καρράς την καταγραφή 40 ετών πορείας στη μουσική.

Ο Βασίλης Καρράς συμπληρώνει 40 χρόνια παρουσίας στην ελληνική μουσική και γιορτάζει με δύο μεγάλες επετειακές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αδιάλλακτα λαϊκός στην καρδιά και το ρεπερτόριο, διαθέτει ξεκάθαρα ένα κομμάτι που του ανήκει στη δισκογραφία. 40 χρόνια γεμάτα επιτυχίες και αξεπέραστες ερμηνείες συνθέτουν «Τα Καλύτερα Ταξίδια» του Βασίλη Καρρά.

Δεν είναι διόλου τυχαίο ότι αποτελεί σήμερα έναν από τους καλλιτέχνες του είδους του που έχει κερδίσει την αναγνώριση συναδέλφων του από όλα του μουσικά ρεύματα.

Αναμφισβήτητα, η ανυποχώρητη στήριξη του κόσμου είναι εκείνη που του δίνει την ευχέρεια να συνεχίζει απρόσκοπτα, δίχως να έχει ανάγκη να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών παρουσίας στην ελληνική μουσική ο Βασίλης Καρράς στήνει δύο μεγάλες συναυλίες – γιορτή για όλο το κοινό του, όπου με αφετηρία το χθες θα κάνει περάσματα από όσα σημάδεψαν το ταξίδι μέχρι εδώ.

Μαζί του, ξεχωριστοί προσκεκλημένοι στις δύο μουσικές γιορτές θα είναι οι συνάδελφοι – φίλοι Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Ζουγανέλης, Κώστας Μακεδόνας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μίλτος Πασχαλίδης, Μάκης Σεβιλόγλου, Μπάμπης Στόκας και οι Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης. Καθώς δε θα μπορούσαν να λείπουν, θα ερμηνεύσουν μεγάλες επιτυχίες του Βασίλη Καρρά αλλά και προσωπικά τραγούδια τους.

Οι δύο επετειακές συναυλίες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 17 Ιουνίου στην Αθήνα και το Θέατρο Πέτρας και την Τετάρτη 28 Ιουνίου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Βασίλης Καρράς - 40 χρόνια (poster) - Hit Channel

Δείτε επίσης: Ο Βασίλης Καρράς κάνει
«Τα Καλύτερα Ταξίδια» με ένα από καλύτερα video clip

Βασίλης Καρράς - Τα Καλύτερα Ταξίδια (video clip) - Hit Channel

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας