Ο Βασίλης Δήμας «εκτίθεται» με χιούμορ, όπως ποτέ παλιότερα.

Ο πολύ λαοφιλής τραγουδιστής Βασίλης Δήμας, σε μια σπάνια εμφάνιση στην κάμερα, εκπλήσσει με το πόσο μοντέρνος, γλυκός και ακομπλεξάριστος είναι.

Ο λαϊκός τραγουδιστής, που έχει κυκλοφορήσει επιτυχίες που συγκεντρώνουν δεκάδες εκατομμύρια προβολές και διαθέτει την άδολη αγάπη του κόσμου, κάθεται αυτήν την εβδομάδα στο «Πουφ».

Έτσι, στο κάλεσμα του παρουσιαστή Διονύση Ατζαράκη ο Βασίλης Δήμας είναι έτοιμος να μελοποιήσει (με πολύ πάθος!) τις «οδηγίες χρήσης προφυλακτικού», αλλά και να γράψει μέσα σε δύο λεπτά ελληνικούς στίχους για το «rockstar» του Post Malone, διασκευή την οποία τραγούδησε.

Επιπλέον, δέχτηκε την πρόκληση να τραγουδήσει τη δική του τεράστια επιτυχία «Ραγίζει Η Καρδιά Μου» με όλα τα φωνήεντα αλλαγμένα, σαν να… έχει πάθει εγκεφαλικό, ενώ κάποια στιγμή προσπαθεί ειλικρινά να τραγουδήσει όπερα.

Όταν πρέπει να τηλεφωνήσει σε κάποιον για φάρσα, αυτός επιλέγει τον Σταμάτη Γονίδη (μη προφανής επιλογή) και μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει πώς ένιωσε όταν ο γιος του είπε για πρώτη φορά «σ’ αγαπώ μπαμπά».

Κυρίες και κύριοι, ο Βασίλης Δήμας στο «Πουφ» είναι αποκάλυψη.

Το «Πουφ» είναι η πιο σύγχρονη εκπομπή στο ελληνικό ίντερνετ

Ανεβαίνει κάθε Παρασκευή στο λογαριασμό της Cobalt Music στο YouTube, ένα από τα ελληνικά κανάλια της πλατφόρμας με τους περισσότερους συνδρομητές, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα, και κάθε φορά ένας διαφορετικός καλεσμένος «εκτίθεται» με χιούμορ, εκπλήξεις και παιχνίδια, όπως ποτέ παλιότερα.

Η επιμέλεια και αρχισυνταξία της εκπομπής είναι του Μιχάλη Παπανικολάου και η σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας