Ένα τραγούδι με «Αξιοπρέπεια» κυκλοφορεί η Βασιλική Νταντά.

Η Βασιλική Νταντά έχει «Αξιοπρέπεια» και όχι μόνο το δείχνει, αλλά το τραγουδά.

Μετά την αίσθηση που προκάλεσε το «Μαζί Της», που έχει ξεπεράσει τις 2,7 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, αλλά και το «Κάποια Ξενυχτάει», η εντυπωσιακή λαϊκή τραγουδίστρια επιστρέφει δισκογραφικά, να μας ταξιδέψει με την αυθεντική χροιά της φωνής, που σε κάθε ερμηνεία της μαγνητίζει.

Η Βασιλική Νταντά κυκλοφορεί οπτικοποιημένο το νέο της τραγούδι με τίτλο «Αξιοπρέπεια».

Τη μουσική υπογράφει ο Βασίλης Γαβριηλίδης και τους στίχους προσθέτει η Αγγελική Μακρυνιώτη, δύο επιτυχημένοι δημιουργοί με πολυάριθμες επιτυχίες στο βιογραφικό τους.

Κι οδηγώ διαλυμένη, ξεβαμμένη απ’ τα κλάματα
Και ξαπλώνω ντυμένη, στο κρεβάτι χαράματα
Όλοι όσο με ξέρουν, δεν πιστεύουν πού έφτασαν
Aξιοπρέπεια θέλουν, τι σημαίνει, όμως, ξέχασα

Ο Βασίλης Γαβριηλίδης ανέλαβε επίσης την ενορχήστρωση, τον προγραμματισμό, τα πλήκτρα και τη παραγωγή, ενώ έξτρα προγραμματισμό έκανε ο Παναγιώτης Μπρακούλιας.

Το νέο τραγούδι «Αξιοπρέπεια» της Βασιλικής Νταντά είναι μία ερωτική μπαλάντα, η οποία αναμένεται να αγαπηθεί από τους θαυμαστές της και να ακουστεί δυνατά σε όλα τα ραδιόφωνα της χώρας.

Τα γυρίσματα του video clip για την «Αξιοπρέπεια» έγιναν σε διάφορα σημεία της Αθήνας υπό την σκηνοθετική οδηγία του Αλέξη Κωνσταντινίδη και η Βασιλική Νταντά εμφανίζεται πιο εντυπωσιακή από κάθε άλλη φορά.

Η «Αξιοπρέπεια» κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

 

Αφήστε το σχόλιό σας