Μυρτώ Βασιλείου και Κώστας Τσίρκας στη σκηνή με τους φίλους τους Γ. Κότσιρα – Ν. Μποφίλιου

-

Με δύο σημαντικούς επισκέπτες θα μοιραστούν τη σκηνή η Μυρτώ Βασιλείου και ο Κώστας Τσίρκας.

Η Μυρτώ Βασιλείου έχοντας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις από την περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο στο πλευρό του Μάριου Φραγκούλη, επιστρέφει στο «Σταυρό του Νότου Plus» μαζί με τον συνθέτη Κώστα Τσίρκα.

Για δύο εμφανίσεις, τα Σάββατα 26 Οκτωβρίου και 2 Νοεμβρίου.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της κυκλοφορίας του δεύτερου mini album τους με τίτλο «Καταφύγιο», θα μας παρουσιάσουν μαζί με τους πολύτιμους συνεργάτες τους, ένα πρόγραμμα με σημείο αναφοράς τον ήχο της νέας τους δουλειάς.

Το «Μέσα Μου Φως» και η «Ανοιξιάτικη Μέρα» που έχουν ήδη ακουστεί και αγαπηθεί από ραδιόφωνα και ακροατές, συναντούν το «Κάνε Λιγάκι Υπομονή» του Βασίλη Τσιτσάνη, την «Μπόσα Νόβα Του Ησαΐα» του Φοίβου Δεληβοριά και «Το Παλιό Ρολόι» του Μάνου Λοΐζου.

Στις παραστάσεις αυτές, δύο σημαντικοί επισκέπτες θα μοιραστούν τη σκηνή μαζί τους: ο Γιάννης Κότσιρας το Σάββατο 26 Οκτωβρίου και η Νατάσσα Μποφίλιου το Σάββατο 2 Νοεμβρίου.

Παίζουν οι μουσικοί:Αλέξανδρος Λιβιτσάνος (ενορχηστρώσεις, πιάνο, πλήκτρα), Δημήτρης Στασινός (κιθάρες, φωνητικά), Γιώργης Μουχτάρης (μπάσο), Στέφανος Σακελλαρίου (τύμπανα).

Επιμέλεια Παραγωγής: Menta art events

Αφήστε το σχόλιό σας