Για δεύτερη χρονιά περνούν «Μαζί το Χειμώνα» η Μυρτώ Βασιλείου και ο Κώστας Τσίρκας.

Η Μυρτώ Βασιλείου και ο Κώστας Τσίρκας επιστρέφουν στο γνώριμο στέκι του «Σταυρού του Νότου» για ένα μοναδικό live, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 21:30.

Η Μυρτώ και ο Κώστας ετοίμασαν και μας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από το δίσκο τους «Μαζί Το Χειμώνα», αγαπημένα τραγούδια από τη συνεργασία του Κώστα με τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, αλλά και ενδιαφέρουσες διασκευές τραγουδιών που αγαπούν και επιλέγουν να μοιραστούν μαζί μας.

Η Μυρτώ Βασιλείου και ο Κώστας Τσίρκας με το ιδιαίτερο ύφος και την φρέσκια ματιά τους αποτελούν σήμερα την πιο αντιπροσωπευτική έκφραση των νέων δημιουργών, με τραγούδια που απευθύνονται στη δική τους γενιά και τις ανησυχίες της, αλλά και με μουσικές διασκευές της σύγχρονης μουσικής πραγματικότητας.

Το άλμπουμ «Μαζί Το Χειμώνα» περιλαμβάνει 10 τραγούδια σε μουσική του Κώστα Τσίρκα και στίχους του ίδιου, του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, του Γιάννη Γιαννακόπουλου και της Αργυρώς Βοντζαλίδου μεταξύ των οποίων και το «Ο Χρόνος Είναι Με Το Μέρος Μας» που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το ραδιοφωνικό κοινό.

Ο δίσκος κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.

Διαβάστε ακόμα:
«Ο Χρόνος Είναι Με Το Μέρος Μας»
με νέο single από τους Μυρτώ Βασιλείου & Κώστα Τσίρκα

Κώστας Τσίρκας - Μυρτώ Βασιλείου - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας