Αρχική Μουσικά Νέα Ελληνική μουσική Βαγγέλης Κακουριώτης - «Ίσως»: Το απόλυτο pop icon φτάνει στο... διάστημα

Βαγγέλης Κακουριώτης – «Ίσως»: Το απόλυτο pop icon φτάνει στο… διάστημα

-

Δες και αυτά

Το απόλυτο pop icon σε ένα video clip – υπερπαραγωγή.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης επιστρέφει με μία δυναμική ερωτική μπαλάντα που υπογράφει ο Νίκος Βέρτης και ένα καταπληκτικό video clip – υπερπαραγωγή.

Ο Νίκος Βέρτης εμπιστεύεται για πρώτη φορά έναν pop τραγουδιστή, τον οποίο όμως γνωρίζει αρκετά καλά. Ο Βαγγέλης Κακουριώτης εμφανίζεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο πλευρό του δημοφιλούς καλλιτέχνη στο «YTON The Music Show» και στην αρχή της σεζόν, τον έχει συνοδεύσει επιπλέον στις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη.

Το «Ίσως» μεσυμπληρώνει ένα άκρως εντυπωσιακό αλλά και φουτουριστικό video clip που έχει γυριστεί στη Βουλγαρία από τον καταξιωμένο σκηνοθέτη της χώρας, Ludmil Ilarionov – Liusi.

Η ιστορία του video clip διαδραματίζεται στο… διάστημα. Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία, ο Βαγγέλης Κακουριώτης βρίσκεται σε ένα διαστημικό σταθμό που είναι σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη μας.

Στο ίδιο διαστημόπλοιο είναι η αγαπημένη του σε αυτή την ιστορία, η οποία εμφανίζεται χωρίς τις αισθήσεις της σε ένα ειδικό θάλαμο. Ο Βαγγέλης Κακουριώτης τριγυρνά στους διαδρόμους του διαστημικού σταθμού και αναπολεί όλες τις στιγμές έρωτα και χαράς που έχει ζήσει στη Γη μαζί με τη συγκεκριμένη κοπέλα.

Το video clip για το «Ίσως» αποδεικνύει ότι οι ερωτικές ιστορίες έχουν ευτυχισμένο τέλος ακόμα όταν εκτυλίσσονται στο διάστημα. Η «σύντροφος» του Βαγγέλη Κακουριώτη επανέρχεται στη ζωή και το ζευγάρι απολαμβάνει αγκαλιασμένο την απαράμιλλη θέα προς τη Γη.

Κυκλοφορεί από την Panik Records.

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε το σχόλιό σας