Η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου φόρεσαν τις ποδιές τους, μαγείρεψαν και γευμάτισαν με μαθητές.

Μαζί στη σκηνή, μαζί και στη φιλανθρωπική δράση η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου.

Οι δύο αγαπημένες τραγουδίστριες συνεργάστηκαν για πρώτη φορά και παρουσίασαν ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες τους επιτυχίες, με ανατρεπτικά ντουέτα και με ξεχωριστές ερμηνείες.

Ξεκινώντας από την Αθήνα και το Θέατρο Βράχων, ταξίδεψαν σε επιλεγμένες πόλεις ανά την Ελλάδα και ολοκληρώνουν την περιοδεία τους με δύο συναυλίες στην Κύπρο: Στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών της Λευκωσίας στις 26 Σεπτεμβρίου, και στο Δημοτικό Κηποθεάτρο Λεμεσού στις 27 Σεπτεμβρίου.

Πριν τις εμφανίσεις τους στο «νησί της Αφροδίτης», η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου επισκέφθηκαν το 18ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αντωνίου Λεμεσού, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου και φόρεσαν τις ποδιές τους, μαγείρεψαν και γευμάτισαν με τους μαθητές, στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαγειρεύω και Προσφέρω» του Ιδρύματος «Σοφία για τα Παιδιά».

Η Δέσποινα Βανδή δήλωσε μεταξύ άλλων στην τηλεοπτική κάμερα:

«Εμείς είμαστε εδώ για δύο συναυλίες. Σήμερα ήρθαμε για να μαγειρέψουμε με την Έλενα, για να συμβάλλουμε και εμείς σε αυτόν τον πολύ σπουδαίο σκοπό, “Μαγειρεύω και Προσφέρω” και πραγματικά θεωρώ ότι σε τέτοιους στόχους, σε τόσα σπουδαία πράγματα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και ο καθένας να προσφέρει τον οβολό του», καλώντας μετέπειτα το κοινό να συνεισφέρει στις προσπάθειες.

Η Έλενα Παπαρίζου πρόσθεσε όταν πήρε το λόγο:

«Είμαστε εδώ παρέα, όλο το καλοκαίρι μαζί και κάνουμε την περιοδεία. Είπαμε όταν θα έρθουμε στην Κύπρο, θα προσφέρουμε με αυτόν τον τρόπο στο Ίδρυμα “Σοφία”. Ένα πράγμα θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό, μακάρι να υπήρχε σε όλα τα σχολεία, γιατί είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να έχουν συγκέντρωση κατά τη διάρκεια των σχολικών χρόνων. Εγώ έχω μεγαλώσει στο δημόσιο σχολείο, βέβαια σε άλλη χώρα και θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό τα παιδιά να μπορούν να έχουν σωστό φαγητό.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας