Η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου μοιράστηκαν για πρώτη φορά τη σκηνή και ξεσήκωσαν τον κόσμο στην εναρκτήρια συναυλία της περιοδείας τους.

Την κοινή καλοκαιρινή περιοδεία τους ξεκίνησαν η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου με μία εκρηκτική συναυλία στο Θέατρο Βράχων, την Τετάρτη 28 Ιουνίου.

Για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή, οι δύο αγαπημένες καλλιτέχνιδες παρουσίασαν ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες τους επιτυχίες, με ανατρεπτικά ντουέτα και με ξεχωριστές ερμηνείες!

Η μοναδική σκηνική τους παρουσία ενθουσίασε το κοινό αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Το εκρηκτικό show είχε dxance κομμάτια και αγαπημένες μπαλάντες, αλλά και τραγούδια από όλο το σύνολο της δισκογραφία τους, με ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις.

Πλαισιωμένες από εξαίρετους μουσικούς και χορευτές, η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για χάρη του κοινού που πήγε να τις απολαύσει μαζί.

Η συναυλία της Αθήνας στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», την Τετάρτη 28 Ιουνίου αποτέλεσε και την έναρξη της καλοκαιρινής περιοδείας τους, αφού στη συνέχεια θα ακολουθήσουν συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος.

Κέφι και ενέργεια σε ένα τρίωρο party ό,τι καλύτερο για το φετινό καλοκαίρι!

View this post on Instagram

About last night!

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

Δείτε επίσης:
Οι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας
Δέσποινας Βανδή και Έλενας Παπαρίζου

Δέσποινα Βανδή - Έλενα Παπαρίζου - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας