Το «You’re Driving Me Crazy» είναι ο 39ος δίσκος στην πλούσια καριέρα του Van Morrison.

O ασταμάτητος Van Morrison έχει έτοιμο ένα νέο δίσκο που θα ενθουσιάσει τους fans του.

Γνωστός ως «Van the Man», ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία όταν, ως έφηβος στα τέλη της δεκαετίας του 1950, έπαιζε διάφορα όργανα, όπως κιθάρα, φυσαρμόνικα, πλήκτρα και σαξόφωνο για διάφορα ιρλανδικά showbands, κάνοντας επανεκτελέσεις σε δημοφιλείς επιτυχίες εκείνης της εποχής.

Γνώρισε την άνοδο στα μέσα της δεκαετίας του 1960 ως κεντρικός τραγουδιστής της μπάντας Them από τη Βόρειο Ιρλανδία, με την οποία ηχογράφησε το κλασικό garage τραγούδι «Gloria». Η σόλο καριέρα του ξεκίνησε υπό την καθοδήγηση του Bert Berns και με την κυκλοφορία του hit single «Brown Eyed Girl» το 1967.

Το «Moondance» (1970) καθιέρωσε τον Van Morrison ως κορυφαίο καλλιτέχνη και εξάπλωσε στη φήμη του καθ ‘ όλη τη δεκαετία του ’70 με μια σειρά από αναγνωρισμένα άλμπουμ και ζωντανές εμφανίσεις. Σε ηλικία 72 ετών σήμερα, συνεχίζει να ηχογραφεί και να περιοδεύει, δημιουργώντας άλμπουμ και ζωντανές παραστάσεις που σημειώνουν ικανοποιητικές πωλήσεις.

Συνεχίζοντας το φλερτ με τον jazz και blues ήχο, παρουσιάζει το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο νέο άλμπουμ του που κυκλοφορεί στις 27 Απριλίου μέσω της Sony Legacy.

Το άλμπουμ έγινε σε συνεργασία με τον βιρτουόζο της jazz μουσικής Joey DeFrancesco, και χαρακτηρίζεται από την συνολική στροφή και ανανέωση στον μέχρι τώρα ήχο του Morrison βάζοντας τα Blues φωνητικά του πάνω από τρομπέτες και jazz ρυθμούς.

Ο DeFrancesco έφερε μαζί  τη δική του μπάντα για να ηχογραφηθεί το άλμπουμ, με τον Dan Wilson στη κιθάρα, τον ντράμερ Michael Ode και τον σαξοφωνίστα Troy Roberts με όλους να συμβάλουν στο τελικό αποτέλεσμα.

Ο δίσκος φέρει τον τίτλο του ομώνυμου πρώτου single «You’re Driving Me Crazy».

Αφήστε το σχόλιό σας