Mid-season finale είχε πριν λίγες μέρες κι η αγαπημένη σειρά, The Vampire Diaries. Πάμε να δούμε μερικά πράγματα από το τελευταίο επεισόδιο αλλά και το τι θα δούμε από το 2015.

Από την Ηρώ Τζημίκα

Αγαπημένη μου σειρά και την παρακολουθώ από τότε που άρχισε περίπου… Πιο εντατικά θα έλεγα όμως από τον δεύτερο κύκλο κι έπειτα. Η σειρά ξεκίνησε το 2009 και μέχρι σήμερα μετράει 6 ολόκληρους κύκλος. Μπορεί να βαδίζουμε στη μέση του 6ου, αλλά ο καιρός περνάει γρήγορα και κοντεύει να τελειώσει. Εδώ θα μου πεις καλά, καλά δεν άρχισε, αλλά πιστέψτε φτάσαμε στο 10ο επεισόδιο και δεν το πήραμε χαμπάρι με τόσα που γίνονται πια σε αυτή τη σειρά.

Πάντως το 10ο επεισόδιο της περασμένης Πέμπτης «Christmas Through Your Eyes», δεν το έχουν ξεπεράσει πολύ fans! Από το 2015 θα έρθουν όμως πολλά περισσότερα, οπότε μην βολεύεστε και πολύ! Έρχεται μεγάλο καρδιοχτύπι.

Όπως αποκάλυψε η executive producer της σειράς Julie Plec σε μερικά tweets θα έρθουν πολλά καινούργια σοκαριστικά επεισόδια, για αυτό κρατηθείτε καλά.

Πάμε να κάνουμε spoiler στα επόμενα που θα έρθουν. 

Όλοι αγαπάμε τις μάγισσες στην σειρά και φυσικά λατρεύουμε την Bonnie την κολλητή φίλη της Elena και της Caroline και κοπέλα του Jeremy, αδερφού της Elena! Σε αυτό το σημείο έχουν εμφανιστεί διάφοροι μάγοι και μάγισσες που κοντεύουν να συγχωνευτούν ο ένας με τον άλλον, επειδή τους το προστάζει η σύναξη τους, αλλά κι επειδή πρέπει να φανερωθεί ποιος είναι ο πιο δυνατός για να επικρατήσει! Τα δίδυμα αδέρφια λοιπόν, Kai & Jo και Luke & Liv έχουν να περάσουν πολλά! Ο Kai είναι ένας ψυχοπαθής που θέλει να σκοτώσει κυριολεκτικά όλη του την οικογένεια, καταλαβαίνετε λοιπόν ότι όλο το γνωστό παρεάκι θέλει να τον σταματήσει κι εκεί είναι που αρχίζει το καλό γιατί στο τέλος του επεισοδίου αυτού, ο Kai χτυπάει την Elena στο κεφάλι και δείχνει ότι την απαγάγει… λογικά…

Η Bonnie, μια και την ανέφερα θα επιστρέψει από τον κόσμο που είναι παγιδευμένη, αλλά αλλαγμένη – στο παρόν!

Πιο παλιές version από τον Stefan και την Caroline θα κάνουν πολλά flashbacks στα επόμενα επεισόδια, όπως και στο τελευταίο που μας έδειξε διάφορες άγνωστες σκηνές των χαρακτήρων πριν μπουν στη ζωή τους τα vampires! (Τι θα γίνει άραγε με αυτούς τους δύο; Ξέρετε όλοι πια ότι η αγαπημένη ξανθιά βρυκόλακας, γουστάρει τρελά των πρώην της κολλητής της! ΩΧ)

Η μαμά της Caroline έχει όγκο κι είναι αδύνατον να γιατρευτεί όπως λένε οι γιατροί, οπότε η πεισματάρα και ανυπόμονη κόρη της, θα πειραματιστεί με το αίμα των βρυκολάκων, κοινώς, vampire blood, για να τη σώσει… Θα το πετύχει;

Ο κακός της παρέας, που σκοτώνει όποιον βρει στο διάβα του, Enzo, θα επιστρέψει με μία καινούργια φίλη…

Ο Matt, (βαρετός και μπούφος :P) θα βρει επιτέλους το νόημα στη ζωή του στο Mystic Falls.

Τώρα τα καυτά νέα…

 Θα υπάρξουν πολλοί θάνατοι που θα μας κρατήσουν σε αγωνία… Η αγαπημένη του κοινοί, Elena, θα έχει μία πρόταση που θα μπορέσει να της αλλάξει για πάντα τη ζωή… Εγώ πάντως θα ήθελα να τα βρει πάλι με το Damon και να επανέλθει η μνήμη της. Αυτά. Δε νομίζω να με ενδιαφέρει κάτι άλλο!

Και τέλος θα υπάρχει ένα νέο ζευγάρι, ένας χωρισμός, αλλά κι ένα στα γρήγορα που λέμε… Ποιοι λέτε να είναι; χμμ, χμμμ!

Πάντως για να μας αποκαλυφθούν όλα δεν έχουμε παρά να περιμένουμε μέχρις τις 22 Ιανουαρίου!

 

Αφήστε το σχόλιό σας