Ο Valeron αποκαλύπτει το καινούριο και άκρως εθιστικό track του με τίτλο «Deep inside you»!

Ο Ηλίας Βαλάρης, επίσης γνωστός ως  Valeron, έχοντας πάθος για τη dance μουσική και βελτιώνοντας συνεχώς το ύφος του, έχει προσφέρει κατά τη διάρκεια της καριέρας του υψηλού επιπέδου εμπειρίες διασκέδασης σε όλα τα είδη κοινού.

Με την άφθονη ενέργειά του, τις δυναμικές επιδόσεις του πίσω από τα decks και το μοναδικό uplifting στυλ του uplifting, εξασφάλισε parties που συγκλόνισαν μέχρι το τέλος  τους.

Γεννήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 1978, στην Κέρκυρα , στο Ιόνιο γραφικό νησί των Φαιάκων. Τη δεκαετία του 90’ διαπίστωσε ότι ήταν στην πιο κατάλληλη ηλικία για να «πλάσει» την καριέρα του ως DJ έχοντας ξεκινήσει εμφανίσεις σε διάφορα clubs.

Το 1998 μετακόμισε στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, την Αθήνα , και η επόμενη χρονιά τον έφερε σε νέους ορίζοντες ενισχύοντας την καριέρα του με τις live εμφανίσεις , ικανοποιώντας τα πλήθη σε πολλούς συναυλιακούς χώρους .

Μία απόφαση που του άλλαξε τη ζωή το 2002 τον έφερε μπροστά στη «διακλάδωση» της μουσικής βιομηχανίας και της παραγωγής μουσικής. Η αφοσίωσή του στη μουσική , η αγάπη για τη θάλασσα και η έλξη στον τρόπο ζωής στα ελληνικά νησιά, έγιναν ένα για να μετεγκατασταθεί στη Μύκονο ή στην «Ίμπιζα της Ελλάδας», όπως οι περισσότεροι την αποκαλούν! Το απόλυτο νησί των parties επηρεάζεται από τους ήχους Valeron, που αποτελούνται από ένα μείγμα από Afro – Beat, House και Spiritual Grooves.

Από το 2004 έως και σήμερα έχει κερδίσει τη μονιμότητα στα decks του «Cavo Paradiso», το θρύλο της νυχτερινής Μυκονιάτικης ζωής και της παγκόσμιας dance σκηνής. Ο Valeron έχει παίξει τη μουσική δίπλα σε μία πληθώρα ηχηρών ονομάτων όπως οι Armin Van Buuren, Jan Carbon, Hernan Cattaneo, Berhouz, Dave Seaman, Deep Dish, Anthony Papa, Above & Beyond, David Morales, Joachim Garraud, Fuzzy Hair, Martin Solveig, Angel Moraes, Alex Neri και πολλοί άλλοι.

Σήμερα, είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη και συνέταιρος στην Zero10 Records με έδρα την Αθήνα, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες δισκογραφικές εταιρείες της χώρας. Είναι επίσης από το 2006 ο Γενικός Διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού της Μυκόνου (του «Venus Radio 99,3»).

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ή κανένα όριο σε αυτό το άτομο, καθώς το όνομά του είναι η «επέκταση» για να προσελκύσει περισσότερο κοινό στον πλανήτη μέσω διεθνών bookings όπως στη Γερμανία και ως ο επίσημος αντιπρόσωπος του party της Μυκόνου στη Ζυρίχη.

Ο Valeron παρουσιάζει σήμερα την καινούρια – εθιστική – μουσική παραγωγή του με τίτλο «Deep inside you» που κυκλοφορεί από τη Zero10 Records και μπορείτε να την ακούσετε παρακάτω…

Αφήστε το σχόλιό σας