Ερωτευμένοι ή μη, περάστε την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου με τα καλύτερα ελληνικά ερωτικά τραγούδια της σεζόν!

Είτε «γιορτάζετε» είτε όχι η καθιερωμένη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μία καλή ευκαιρία για να απολαύσετε μαζί μας μερικά από τα καλύτερα ερωτικά τραγούδια.

Οι εποχές αλλάζουν, ο τρόπος έκφρασης διαφοροποιείται αλλά το συναίσθημα παραμένει αμετάβλητο. Η αγάπη απευθύνεται σε όλους. Δεν έχει παρωπίδες, δεν έχει όρια, δεν έχει φραγμούς.

Τα καλύτερα ξένα ερωτικά τραγούδια των τελευταίων ετών

Valentine's Day - All you need is love - Hit Channel - Hit Channel

Τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια της εφετινής σεζόν που αναφέρονται στο πιο μεγαλειώδες και θεμελιώδες στοιχείο του σύμπαντος, τον έρωτα, επιλέχθηκαν ένα προς ένα ξεχωριστά και σε μία μοναδική λίστα.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες όπως οι Αντώνης Ρέμος, Γιάννης Πλούταρχος, Νίκος Οικονομόπουλος, Σάκης Ρουβάς, Νίκος Βέρτης, Έλενα Παπαρίζου, Γιώργος Σαμπάνης, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Πέτρος Ιακωβίδης, Πάολα, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Χρήστος Χολίδης, Γιώργος Γιαννιάς, Ηλίας Βρεττός, Βαγγέλης Κακουριώτης και όχι μόνο γεμίζουν την ατμόσφαιρα με ερωτισμό.

Αυτό είναι το πρώτο μέρος όσων θα ακούσετε σήμερα, καθώς θα επακολουθήσουν επιλεγμένα playlist με επιλογές από ερωτικά τραγoύδια τόσο από το ξένο ρεπερτόριο όσο και από το παρελθόν.

Αφιερώστε ένα τραγούδι σε όσους αγαπάτε και πείτε τους… «You Make My Heart Sing Greek»!

Valentine’s 💘 Speaking Greek

Απευθείας σύνδεσμος: spoti.fi/2Bt1ywT

Τα καλύτερα «old time classic» ερωτικά τραγούδια

Valentine's Day - Old Time Classic Loves - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας