Μετά το «Ο Έρωτάς Μου Γίνε» ο Πέτρος Ιακωβίδης επανέρχεται με νέα προσωπική κυκλοφορία.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης συστήθηκε στους ακροατές μέσα από το δισκογραφικό του ντεμπούτο με το single «Ο Έρωτάς Μου Γίνε», το οποίο κυκλοφόρησε την προηγούμενη άνοιξη με το σήμα της Minos EMI.

Ο νεαρός και ταλαντούχος τραγουδιστής έχει αφοσιωθεί στη μουσική από την ηλικία των 13 ετών. Έχει συμπράξει με αναγνωρισμένους καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Σταμάτης ΓονίδηςΑντύπας, η Αγγελική Ηλιάδη και πολλούς ακόμη. Επιπλέον, επιδίδεται και στη σύνθεση μουσικής.

Η παρθενική κυκλοφορία του Πέτρου Ιακωβίδη επιφύλασσε τη δισκογραφική συνεύρεση με τον μοναδικό STAN, υπογράφοντας οι δύο τους από κοινού τη μουσική και του στίχους. Το «Ο Έρωτάς Μου Γίνε» έγινε ο… έρωτας πολλών, πλησιάζοντας τις μιάμιση εκατομμύριο προβολές στο YouTube.

Στο δεύτερο προσωπικό single του καλλιτέχνη η δοκιμασμένη συνταγή των στίχων διατηρείται (Π. Ιακωβίδης & Stan) και στη μουσική προστίθενται τα επίσης επιτυχημένα υλικά της Icon Music, δηλαδή οι Snapyourfingaz, Revo και Joe Minor. Η ομάδα της Icon Music επιμελήθηκε επιπροσθέτως την παραγωγή. Το «Βάλε» είναι μία αυθεντική λαϊκή επιτυχία, με το άρωμα μεγάλων στιγμών διασκέδασης του χθες στο σήμερα, που θα σας ενθουσιάσει.

Το «Βάλε» ντύθηκε με εικόνα στην μποέμ ατμόσφαιρα της Θεσσαλονίκης με τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Έρχεται από τη Minos EMI.

«Βάλε, πίνω στην υγειά της, για τον έρωτά της…»

Το «Βάλε» είναι στον αέρα, απολαύστε το εδώ!

Θυμηθείτε το debut single του Πέτρου Ιακωβίδη, «Ο Έρωτάς Μου Γίνε»!

Πέτρος Ιακωβίδης - Ο Έρωτάς Μου Γίνε (Official video clip) - Hit Channel


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αφήστε το σχόλιό σας