Οι Bang La Decks παίζουν μπάλα με το «Utopia» στο soundtrack του Fifa 2015!

Ναι καλά διαβάσατε το «Utopia» των Bang La Decks στο soundtrack του FIFA 2015! Αυτή είναι η πρώτη φορά που το No1 Video Game στον κόσμο συμπεριλαμβάνει τραγούδι από την Ελλάδα!

Η EA Games, η Αμερικάνικη video games εταιρεία, μόλις κυκλοφόρησε το No1 παιχνίδι σε όλο τον κόσμο το FIFA 15. Το κορυφαίο Video Game με εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως φιλοξενεί το “Utopia” των Bang La Decks, ως ένα από τα τραγούδια που ακούγονται στο παιχνίδι. Αυτή είναι η πρώτη φορά που συμπεριλαμβάνεται track από την Ελλάδα σε FIFA παιχνίδι.

Το soundtrack του FIFA15 εκτός από το “Utopia” περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τραγούδια από μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας όπως Avicii, Kasabian, Benny Benassi, Groove Armada, Rudimental κ.α.

Οι Bang La Decks όμως συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν στο εξωτερικό καθώς το ίδιο track ακούστηκε στο όγδοο επεισόδιο της νέας πολύ-επιτυχημένης Αμερικάνικης σειράς “Power”.

Το “Utopia” κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2013 και αμέσως εκτοξεύθηκε στις υψηλότερες θέσεις των charts της χώρας μας. To track κυκλοφόρησε και στον υπόλοιπο κόσμο μέσω του κορυφαίου dance label, της Ultra Music, ενώ ήταν must στα set μεγάλων DJs όπως Avicii, Afrojack, R3hab, Chuckie και άλλων. Το promo video στο YouTube έχει σχεδόν 9 εκατομμύρια views.

Αφήστε το σχόλιό σας