Αυτή είναι η κυκλοφορία – έκπληξη που ετοίμαζε η Τάμτα μαζί με τον παραγωγό των One Direction!

Η Τάμτα κάνει comeback με μία σημαντική διεθνή συνεργασία!

Σε μία από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας της, έχοντας περάσει αυτή τη σεζόν από την κριτική επιτροπή του «XFactor» στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Γεωργία, η τραγουδίστρια ανοίγει τα φτερά της στις δισκογραφικές αγορές του εξωτερικού με νέο τραγούδι.

Η ολοκαίνουρια κυκλοφορία της Τάμτα έχει τη στάμπα του πολυγραφότατου Σουηδού Rami Yacoub και του ελληνικής καταγωγής Alex P.!

Ο Rami Yacoub έχει συμβάλλει στη δημιουργία δεκάδων επιτυχιών πασίγνωστων καλλιτεχνών της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως οι Akon, Ariana Grande, Backstreet Boys, Britney Spears, Celine Dion, Demi Lovato, Enrique Inglesias, Jason Derulo, Jon Bon Jovi, Madonna, Nicole Scherzinger, Nicki Minaj, One Direction, P!nk, Tiesto και πολλοί ακόμη.

Το «Its My Life» των Bon Jovi, το «What Makes You Beautiful» των One Direction, το «Baby One More Time» της Britney Spears και το «Starship» της Nicki Minaj είναι μερικά από τα global hits με το όνομα του Σουηδού.

Ο Alex P., με τη σειρά του, είναι από τους υπεύθυνους για το «Live It Up» της Jeniffer Lopez, το «I Like How It Feels» των Enrique Inglesias και Pitbull και για το «My Ηeart is Refusing Me» της Loreen.

Η δισκογραφική συνάντησή τους με την Τάμτα μας φέρνει το «Unloved», ένα «φρέσκο» dance κομμάτι -πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα – το οποίο θα διατεθεί σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες!
Το «Unloved» συζητείται, μάλιστα, να βγει στη συνέχεια στη Σκανδιναβία και την Κεντρική Ευρώπη!

Κυκλοφορεί από τη MINOS EMI.

Αφήστε το σχόλιό σας