Ο Βρετανός Simon Cowell συνεχίζει να χτίσει την αυτοκρατορία «ταλέντων» του με ένα νέο διαγωνισμό που θα ονομάζεται Ultimate DJ .

Η ιδέα εμφανίστηκε για πρώτη φορά πίσω στο 2012 , αν και τότε υπάρχει κάποια αβεβαιότητα σχετικά με το αν θα προχωρήσει το project, αλλά τώρα έχει επιβεβαιωθεί πως το concept θα ξεκινήσει .

Θα είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Syco Entertainment (του Cowell), της SFX Entertainment και της T-Mobile.

Το Ultimate DJ θα έχει μια διαφορετική μορφή από τα άλλα show του Cowell, όπως το X-Factor και το Βρετανία έχεις ταλέντο. Το Ultimate DJ θα ξεκινήσει αρχικά online με τους αγωνιζομένους να καλούνται να υποβάλουν «παραγωγές» για την ψήφο των fan μέσω των social media. Στη συνέχεια, θα προχωρήσουν στις ζωντανές εμφανίσεις και προκλήσεις, που θα πραγματοποιηθούν σε χώρους υπό την ιδιοκτησία της SFX.

Ο Cowell, δήλωσε: «Έχουμε αναπτύξει αυτό το concept για λίγο, αλλά η συνεργασία μας με SFX υπήρξε ένα πραγματικό παιχνίδι-αλλαγής για αυτό το σχήμα. Το έκανε απολύτως λογικό για εμάς να συνεργαστούμε με τη SFX με την πρόσβασή τους στους καλύτερους ανερχόμενους DJs και την εξαιρετική πλατφόρμα τους μάρκετινγκ για την κατασκευή ενός νέου DJ talent.»

Δεν είναι η πρώτη φορά τηλεόραση και χορευτική μουσική θα πορευτούν μαζί, με τον Calvin Harris, Will Smith, Jay Z και το συγγραφέα Irvine Welsh να συνεργάζονται για κωμικό EDM show στο HBO.

Αφήστε το σχόλιό σας