Οι φίλοι του Bono και της παρέας του θα πρέπει να περιμένουμε άλλον ένα χρόνο, το νέο άλμπουμ και η περιοδεία των U2 αναβλήθηκαν για το 2015.

Ήταν στις 2 Φεβρουαρίου, όταν οι U2 μέσα από το Super Bowl παρουσίασαν το νέο τους single «Invisible«. Λίγο μετά είδαμε και το video clip και όλα έδειχναν πως η κυκλοφορία του νέου άλμπουμ δεν αργούσε.

Όμως σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το νέο άλμπουμ των U2 αλλά και η περιοδεία του αναβάλλονται για το 2015. Όπως αναφέρεται στο Billboard, οι U2 όρισαν νέες συνεδρίες στο studio με παραγωγούς τον Paul Epworth και τον Ryan Tedder, ενώ ένα μέλος της Interscope είπε ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ δεν ειπώθηκε πότε επίσημα, έτσι το νέο έργο δεν έχει ολοκληρωθεί.

Idina Menzel και U2 τραγούδησαν στα Oscars! #video

Πάντως φήμες έλεγαν πως το συγκρότημα θα ανακοίνωνε τις ημερομηνίες της περιοδείας στο πρώτο μισό του Μάρτη, μια περιοδεία που θα ξεκίναγε τον Σεπτέμβρη του 2014.

Μια πηγή κοντά στο συγκρότημα δήλωσε:

Φαίνεται ότι για τους παίρνει περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσουν ένα άλμπουμ, τουλάχιστον από όταν μεγάλωσαν. Αλλά το ωραίο με τους U2 είναι πως το άλμπουμ αν το λάβεις ολόκληρο είναι καλύτερο από το άθροισμα των μερών του… πρέπει μόνο να συλλάβουν εκείνη τη μαγεία που είναι μια σταθερά στις δουλειές τους.

Αναμένουμε για νεότερα.

Αφήστε το σχόλιό σας