Το  video για το «Invisible», νέο τραγούδι των U2 είναι εδώ.  Ένα video 60 δευτερολέπτων παρουσίασαν για πρώτη φορά στο Superbowl. Δείτε το στο hit-channel.com.

Νέο τραγούδι και αμέσως νέο video για τους  U2 που κυκλοφόρησαν το videoclip του  “Invisible”, πρώτο single από το νέο τους άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο πρώτο μισό του 2014.

Οι U2 παρουσίασαν το νέο τους τραγούδι «Invisible»

Ένα απλό  video γυρισμένο  εξ ολοκλήρου σε μαύρο και άσπρο σε σκηνοθεσία του Mark Romanek, δείχνει τη γκρουπ κατά την διάρκεια της εκτέλεσης του τραγουδιού  σε ένα υπόστεγο στο Santa Monica Airport , ενώ ο Bono τραγουδάει με τη βοήθεια ενός μικροφώνου που κατεβαίνει από ψηλά.

Το  60 δευτερολέπτων viedeo του “Invisible” παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από τους  U2 στο Superbowl 201, 4 ξεκινώντας μιας εταιρικής σχέσης με τη (RED) και τη Bank of America για την καταπολέμηση του AIDS. Το τραγούδι ήταν διαθέσιμο για δωρεάν download  τις πρώτες 24 ώρες από την παρουσίαση. 

Σε 36 ώρες τα download του #U2Invisible συγκέντρωσαν περισσότερα από  3 εκατομμύρια δολάρια, ενώ όλα τα έσοδα από το  iTunes θα συνεχίσουν να πηγαίνουν στη (RED) για το Παγκόσμιο Ταμείο.

Αφήστε το σχόλιό σας