Την υπογραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Ηλία Φιλίππου έχει το νέο τραγούδι της Τζωρτζίνας Νικάκη.

Έχει ξεχωρίσει τόσο για τη μελωδική φωνή της όσο και για την εκρηκτική της παρουσία, έχοντας καταφέρει να κερδίσει παράλληλα την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου.

Ο λόγος για την Τζωρτζίνα Νικάκη, η οποία επιστρέφει δυναμικά με την μπαλάντα «Αν Ήθελα Να Φύγω» που αναδεικνύει το ταλέντο της και μάλιστα παίζεται ήδη στα μεγαλύτερα ραδιόφωνα της Ελλάδας και της Κύπρου.

Κι επειδή όπως λένε «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», το νέο τραγούδι της ανερχόμενης ερμηνεύτριας το υπογράφει το γνωστό δίδυμο των επιτυχών.

Πιο συγκεκριμένα, τη μουσική του έχει γράψει ο καταξιωμένος συνθέτης με τις αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του, Κυριάκος Παπαδόπουλος, ενώ οι στίχοι του φέρουν την υπογραφή του Ηλία Φιλίππου, ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο επιτυχημένους λαϊκούς στιχουργούς.

Το video clip του τραγουδιού έχει σκηνοθετήσει ο Sherif Francis.

Το «Αν Ήθελα Να Φύγω» κυκλοφορεί από την Prime Productions με τη διανομή της Minos EMI / Universal.

Η αγάπη της Τζωρτζίνας Νικάκη για τη μουσική και το τραγούδι εκδηλώθηκε από την παιδική της ηλικία.

Ξεκίνησε μαθήματα πιάνου όταν ήταν 10 ετών και παράλληλα έγινε μέλος της δημοτικής χορωδίας Παπάγου,όπου γρήγορα αναδείχτηκε το ιδιαίτερο ταλέντο της στο τραγούδι. Η συνέχεια ήταν η αναμενόμενη. Απέκτησε πτυχίο θεωρίας, αρμονίας πιάνου, σολφέζ, έμαθε κιθάρα ενώ στα 16 της ξεκίνησε μαθήματα κλασικού και σύγχρονου τραγουδιού.

Η Τζωρτζίνα Νικάκη γράφει επιπλέον και συνθέτει τραγούδια. Στην έως τώρα πορεία της έχει συνεργαστεί με πολύ αξιόλογους καλλιτέχνες.

Είναι μια πολλά υποσχόμενη καλλιτέχνις, που σε κερδίζει τόσο με την αισθαντική ερμηνεία της όσο και με την εκθαμβωτική παρουσία της.

 

Γράψτε το σχόλιό σας