Με μία σειρά από περιορισμένες, απολαυστικές παραστάσεις, επανακάμπτει ο Τζίμης Πανούσης στα νυχτερινά δρώμενα.

Ο Τζίμης Πανούσης επιστρέφει στο «Κύτταρο», για οχτώ βραδιές που θα γράψουν ξανά ιστορία με τη σάτιρα και τον καυστικό και αθυρόστομο στίχο και λόγο του.

Ο συμπαγής καλλιτέχνης Τζίμης Πανούσης μετά την αρχαία κωμωδία στην Επίδαυρο και το Ηρώδειο, συνεχίζει με σύγχρονη τραγωδία στο «Κύτταρο», κάθε Παρασκευή και Σάββατο του Νοεμβρίου, με το γελοιόδραμα «Όλοι οι χαζοί μπορούμε!».

Μαζί του το ροκ κουαρτέτο «Πεταμένα Λεφτά».

Γέλια, γέλια, γέλια, ασυγκράτητα γέλια με τον αριστεροειδή που πέρασε Σύριζα στην αριστερά και δεν την ακούμπησε να λεηλατεί την Ελλάδα και να την αποτελειώνει μετά τον τυφώνα «Γιωργάκη» και με τις ψόφιες κατσίκες του γείτονα που συνεχίζουν ως ματιασμένα ζόμπι να μασάνε ταραμά!

Η ιστορία του «Τζιμάκου» με το «Κύτταρο» έχει πολλές σελίδες, αφού στο χώρο αυτό επανενώθηκε με τις «Μουσικές Ταξιαρχίες» για μία σειρά εμφανίσεων μετά από τριάντα χρόνια απουσίας, την άνοιξη του 2015.

«Όλοι οι χαζοί μπορούμε!», κάθε Παρασκευή και Σάββατο του Νοεμβρίου (εκτός από τις 17/11). Το φινάλε των παραστάσεων είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου.

Μη γλείψει κανείς!

Εισιτήρια

Πληροφορίες – Κρατήσεις
210 8224134 – 697 764 1373 / info@kyttarolive.gr

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00.

Τιμή Εισιτηρίου
Προπώληση: 13€
Ταμείο: 15€

Σημεία Προπώλησης
viva.gr, 11876 Πληροφορίες Τηλεφωνικού Καταλόγου, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία, Αθηνόραμα, Κύτταρο

Έναρξη προπώλησης: Τρίτη 3 Οκτωβρίου

Τζίμης Πανούσης - Όλοι οι χαζοί μπορούμε! - Κύτταρο - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας