Με το δράμα εποχής «Mouniall» ανεβαίνει στη σκηνή του «Can Can» ο Τζίμης Πανούσης για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Ο πολυσύνθετος Τζίμης Πανούσης επανέρχεται στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πρωτεύουσας για να αφήσει διάχυτο το «αιρετικό» και καυστικό στίγμα του.

Μερικούς μήνες μετά την επανένωση με τις περιώνυμες Μουσικές Ταξιαρχίες, ο «Τζιμάκος» επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος, στο «κέντρο κουλτούρας και κατανάλωσης» του «Can Can» για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων.

Από το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και για 10 παραστάσεις, ο Τζίμης Πανούσης θα παρουσιάσει το δράμα εποχής «Mouniall», συνοδευόμενος από το ροκ κουαρτέτο «Πεταμένα Λεφτά».

«Σε μία εποχή ανεπανάληπτης αταξίας, με πλανητάρχη τον Ντόναλντ και Ελλαδάρχη τον Γκούφι, η σάτιρα θα προτάξει τη γυναικομαστία της απέναντι στις σκοτεινές δυνάμεις που νομίζουν ότι μας κυβερνούν.», είναι μερικά από τα λόγια που προδίδουν τη διάθεση του Τζίμη Πανούση για ανελέητο σχολιασμό που θα προκαλέσει κλαυσίγελο.

Ο ανθρώπινος παραλογισμός θα γίνει αντικείμενο ερμηνείας από τον Τζίμη Πανούση, σε ένα σημείο όπου η «αυταρχική πολιτική» διασταυρώνεται με την «κωμικοτραγική ασυνέπεια».

Ο όρθιος κωμικός και οι συνεργάτες θα σας περιμένουν κάθε Σάββατο στο «Can Can», σε ένα στημένο παιχνίδι χωρίς διαιτησία.

Υστερόγραφο του Τζίμη Πανούση: Η είσοδος θα γίνεται με εισιτήριο και όχι με μακαρόνια και ληγμένα φάρμακα.

Τζίμης Πανούσης και Μουσικές Ταξιαρχίες
επιστρέφουν σε βινύλιο

Τζίμης Πανούσης - Μουσικές Ταξιαρχίες (LP βινύλια) - Αν η γιαγιά μου είχε ρουλεμάν - Hardcore - Κάγκελα παντού - Χημεία και τέρατα - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας