Τζίμης Πανούσης - Troika Club

Ο Τζίμης Πανούσης επέστρεψε στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης με μία ανατρεπτική πρεμιέρα!

Ο Τζίμης Πανούσης από την περασμένη Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου ξαναβγαίνει στη… νυχτερινή αγορά εργασίας στο Τρόικα Club, στο «Οδός Πειραιώς 178» και το Hit Channel σας είχε ενημερώσει πρώτο αποκλειστικά από τις 6 Ιανουαρίου(!) με διάφορα σχετικά ρεπορτάζ (δείτε 12 & 3)!

Η πρεμιέρα ενός τέτοιου καλλιτέχνη δεν θα μπορούσε να ήταν κάτι άλλο πέρα από πρωτότυπη και ανατρεπτική! Πριν από την έναρξη του προγράμματος ο Τζίμης Πανούσης δε δίστασε να βγει στη Λεωφόρο Πειραιώς και να στηθεί μέσα σε ένα γυάλινο κουτί με την ένδειξη «Δείγμα δωρεάν» κάνοντας μία μοναδική επίδειξη του τι θα επακολουθήσει αργότερα στο Τρόικα Club! Σημειωτέον, Το Τρόικα Club στην Οδό Πειραιώς 178 είναι ένας υπερσύγχρονος χώρος διασκέδασης με τα καλύτερα standards ακρόασης, θέασης, αλλά και σύγχρονης αισθητικής!

Η παράσταση; Μοναδική! Μια εβραιοναζιστική παραγωγή. Ένα κοινωνικό δράμα χωρίς προηγούμενο. Ο όρθιος κωμικός (βλ. Τζ.Πανούσης) με νάνους ζογκλέρ και μουσουλμάνες χορεύτριες, μεταμορφώθηκε επί σκηνής σε καθιστή μοιρολογίστρα και μυρίκασε την κατανάλωση της Κωνσταντινουπόλεως. Αριστερά και δεξιά της σκηνής, πρώτο στασίδι πίστα οι όρθιοι. Αναπαυτικοί σπιτικοί καναπές αγκάλιασαν το ηλεκτρικό κουαρτέτο και τα τραγούδια του νέου CD του καλλιτέχνη «ΟΜΠΙ, ΟΜΠΙ..ΜΠΙ» αναστάτωσαν το βράδυ του φιλοθεάμονος κοινού.

Με λίγα λόγια, ο Τζιμάκος σε μία αστείρευτη ροή καυστικών ατακών προκάλεσε το άφθονο γέλιο των πολλών επώνυμων και μη επισκεπτών του, δείχνοντας αν μη τι άλλο ότι συνεχίζει να αποτελεί έναν από τους μετρ της σάτιρας!

Μία προσωπικότητα του βεληνεκούς του Τζίμη Πανούση, ως άλλος Dr. Evil, δεν διανοείται να μην έχει και το… νάνο-σωσία του! «Mini-Μe»  σε αυτήν την περίπτωση ο ηθοποιός Γιάννης Ζουμπαντής.

Πέρα από το τραγούδι και τη σάτιρα μέρος του προγράμματος στο Τρόικα Club καταλαμβάνει και ο χορός. Ένα παραδοσιακό συρτάκι που δίνει την ωδή του στο «Νεοέλληνα», τον ήρωα του ομώνυμο τραγουδιού του καλλιτέχνη! (Βίντεο για… άνω των 18 εδώ!)

Και αν η πρεμιέρα έδωσε πολύ καλά δείγματα γραφής, τα επόμενα θα είναι ακόμη καλύτερα, καθώς ο Τζίμης Πανούσης αυτοσχεδιάζει πλήρως πάνω στη σκηνή, χωρίς προετοιμασίες, χωρίς πρόβες, χωρίς έτοιμα κείμενα! Χαρακτηριστικό παράδειγμα και οι ζωντανές τηλεφωνικές φάρσες με θέμα τις καιρικές συνθήκες εκείνης της ημέρας!

Στην παράσταση συμμετέχουν:

Βασίλης Γκίνος: Πλήκτρα
Στέλιος Φράγκος: Κιθάρες
Βασίλης Κοκκώνης: Τύμπανα
Γιώργος Κωστόπουλος: Μπάσο.

Άρης Κουντούρης: Ηχοληψία
Ντίνος Πιτυχούτης: Φωτισμοί
Γιάννης Βάμβουρας: Video 

Κείμενα – Στίχοι – Μουσική: Τζίμης Πανούσης

Από Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή & Σάββατο

ΟΔΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 178 – Πειραιώς 178, Ταύρος
Είσοδος 15€ – Φιάλη 140€/4 άτομα + 100€ η δεύτερη.
Τηλέφωνα κρατήσεων 2103413550 & 2103413552.
Ηλεκτρονικές κρατήσεις και προσφορές στο www.op178.gr

Αφήστε το σχόλιό σας