Μετά την περιπέτεια της υγείας του με αίσιο τέλος, ο Τζίμης Πανούσης θα επανακάμψει στη σκηνή.

Ο Τζίμης Πανούσης θα συνεχίσει το Μάρτιο στο «Κύτταρο» τις βραδιές που θα γράψουν ξανά ιστορία με τη σάτιρα και τον καυστικό και αθυρόστομο στίχο και λόγο του.

Λόγω αιφνίδιου θανάτου που αναβλήθηκε επ’ αόριστον, η παράσταση στις 30 Δεκεμβρίου δε θα πραγματοποιηθεί.

Ο βιονικός πλέον Τζίμης Πανούσης σας περιμένει τις Παρασκευές και τα Σάββατου του Μαρτίου στο «Κύτταρο» με το γελοιόδραμα «Όλοι οι Χαζοί Μπορούμε» για δυνατές συγκινήσεις και αναπάντεχα απρόοπτα.

Ο συμπαγής καλλιτέχνης Τζίμης Πανούσης μετά την αρχαία κωμωδία στην Επίδαυρο και το Ηρώδειο, συνεχίζει με σύγχρονη τραγωδία στο «Κύτταρο», κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 9 Μαρτίου, με το γελοιόδραμα «Όλοι οι χαζοί μπορούμε!».

Μαζί του το ροκ κουαρτέτο «Πεταμένα Λεφτά».

Γέλια, γέλια, γέλια, ασυγκράτητα γέλια με τον αριστεροειδή που πέρασε Σύριζα στην αριστερά και δεν την ακούμπησε να λεηλατεί την Ελλάδα και να την αποτελειώνει μετά τον τυφώνα «Γιωργάκη» και με τις ψόφιες κατσίκες του γείτονα που συνεχίζουν ως ματιασμένα ζόμπι να μασάνε ταραμά!

Η ιστορία του «Τζιμάκου» με το «Κύτταρο» έχει πολλές σελίδες, αφού στο χώρο αυτό επανενώθηκε με τις «Μουσικές Ταξιαρχίες» για μία σειρά εμφανίσεων μετά από τριάντα χρόνια απουσίας, την άνοιξη του 2015.

Μη γλείψει κανείς!

Εισιτήρια

Πληροφορίες – Κρατήσεις
210 8224134 – 697 764 1373 / info@kyttarolive.gr

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00.

Τιμή Εισιτηρίου
Προπώληση: 13€
Ταμείο: 15€

Σημεία Προπώλησης
viva.gr, 11876 Πληροφορίες Τηλεφωνικού Καταλόγου, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία, Αθηνόραμα, Κύτταρο

Τζίμης Πανούσης και Μουσικές Ταξιαρχίες
επιστρέφουν σε βινύλιο

Τζίμης Πανούσης - Μουσικές Ταξιαρχίες (LP βινύλια) - Αν η γιαγιά μου είχε ρουλεμάν - Hardcore - Κάγκελα παντού - Χημεία και τέρατα - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας