Το Twilight επιστρέφει!

Ναι καλά διαβάσατε είναι αλήθεια. Η εταιρία παραγωγής Lionsgate και συγγραφέας Stephenie Meyer δουλεύουν για την αναβίωσης της διάσημης ιστορίας με τα βαμπίρ για μια σειρά από ταινίες μικρού μήκους που θα κάνουν ντεμπούτο αποκλειστικά στο Facebook τη νέα χρονιά.

Μάλιστα θα έχουν γυναικεία οπτική και για την ώρα γίνεται αναζήτηση για 5 επιδέξιες γυναίκες σκηνοθέτες, που θα πρέπει να τις σκηνοθετήσουν με επίκεντρο τους πρωταγωνιστές του «Twilight».

Η Stephenie Meyer μάλιστα δήλωσε: «Η γυναικεία ματιά είναι κάτι που έχει γίνει ολοένα και πιο σημαντική για μένα, από τότε που άρχισα να εργάζομαι στη βιομηχανία του κινηματογράφου.»

Και μιας και μιλάμε για γυναίκες, αν απορείτε αν θα δούμε τη Kristen Stewart και τον Robert Pattinson, σας λέμε πως η Kristen θα συμμετέχει αλλά δεν θα παίξει. ΘΑ είναι ένα από τα πρόσωπα που θα επιλέξει τις σκηνοθέτες των mini-film, μαζί με άλλες σταρ όπως η Kate Winslet και η Octavia Spencer.

Όσο αφορά τη διάθεση της ταινίας στο Facebook, ο Michael Burns της Lionsgate είπε: «Πιστεύουμε ότι η χρήση του Facebook είναι ένας τρόπος για να φέρει τον κόσμο του «Twilight» σε ένα εντελώς νέο κοινό και ταυτόχρονα να φτάσει τους παλιούς fans. Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή, μπορείτε να φανταστείτε τι θα συμβεί στη συνέχεια.»

Σε τι να αναφέρετε άραγε; Θα υπάρχουν και άλλα mini-film του «Twilight» στο μέλλον; Η θα δούμε και άλλες διάσημες ταινίες να γίνονται ταινίες μικρού μήκους;

Αφήστε το σχόλιό σας