Με δύο νέα τραγούδια συντελείται η δισκογραφική επάνοδος των twenty one pilots, ενώ έπεται άλμπουμ το φθινόπωρο.

Οι twenty one pilots επανέρχονται δισκογραφικά με τα δύο νέα singles «Jumpsuit» και «Nico and the Niners».

Ταυτόχρονα, το αμερικανικό δίδυμο που προέρχεται από το Columbus το Οχάιο και απαρτίζεται από τους Tyler Joseph και Josh Dun, ανακοίνωσε ότι στις 5 Οκτωβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Fueled By Ramen το πέμπτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του, που θα ο τιτλοφορείται «Trench».

Το «Trench» έρχεται τρεισήμισι χρόνια μετά το άκρως επιτυχημένο «Blurryface», που φέτος έγινε το πρώτο και μοναδικό άλμπουμ στην ιστορία από το οποίο κάθε τραγούδι του έχει γίνει τουλάχιστον χρυσό στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με τη RIAA.

Αναφορικά με τα δύο καινούρια τραγούδια, το «Jumpsuit» είναι μία alt-rock δημιουργία όπου ξεχωρίζει το ατμοσφαιρικό φαλσέτο του Tyler Joseph.

Το single οπτικοποιεί ένα κινηματογραφικό video clip το οποίο διαπερνά σε πολλά σημεία του μία αίσθηση τρόμου.

Στον αντίποδα, το «Nico and the Niners» υιοθετεί έναν ψυχεδελικό reggae-rap ήχοκαι σε αυτή την περίπτωση o Joseph τραγουδά αλλά και κάνει rap.

Επιπροσθέτως, οι twenty one pilots αποκάλυψαν το πρόγραμμα της επερχόμενης παγκόσμιας περιοδείας «The Bandito Tour», η οποία αρχίζει στις 16 Οκτωβρίου από το Νάσβιλ των Ηνωμένων Πολιτειών και ολοκληρώνεται στις 17 Μαρτίου 2019 στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

 

Αφήστε το σχόλιό σας