Πρώτη φορά έρχεται στο φως της δημοσιότητας η προσωπική επιστολή του Tupac όπου εξηγεί γιατί έβαλε τέλος στη σχέση του με τη Madonna.

Σε μία χειρόγραφη επιστολή που έγραψε στη φυλακή, ο Tupac αποκάλυψε ότι χώρισε με τη Madonna λόγω κοινωνικών απόψεων για τα ζευγάρια διαφυλετικών διασημοτήτων και πώς αυτό θα μπορούσε να αμαυρώσει την εικόνα του.

Στην αποκαλυπτική επιστολή που αποκάλυψε το «TMZ», η οποία βγαίνει για δημοπρασία στις 19-28 Ιουλίου στο «Gotta Have Rock and Roll» με αρχική τιμή εκκίνησης τα εκατό χιλιάδες δολάρια, ο Shakur εξηγεί γιατί αισθάνθηκε την ανάγκη να απομακρυνθεί τη «Βασίλισσα της Pop».

«Για εσένα να σε δουν με έναν μαύρο άντρα δε θα διακινδύνευε με κανέναν τρόπο την καριέρα σου, εάν κάτι θα σε έκανε να φαινόσουν πολύ πιο ανοιχτή και συναρπαστική», έγραψε. «Αλλά για εμένα, τουλάχιστον στην προηγούμενη αντίληψή μου, αισθάνθηκα ότι η εικόνα μου θα απογοήτευε τους μισούς από τους ανθρώπους που με έκαναν ό,τι νόμιζα πως ήμουν. Ποτέ δεν ήθελα να σε βλάψω».

Μέρη της επιστολής έχουν θολωθεί, αλλά σε ένα τμήμα που είναι ευανάγνωστο, ο Tupac περιγράφει λεπτομερώς πώς τον πλήγωσε η Madonna:

«Σε μία συνέντευξη όπου είπες «είμαι έτοιμη να ανοικοδομήσω όλους τους ράπερ και τους παίκτες μπάσκετ» ή κάτι τέτοιο, αυτά τα λόγια με κόβουν βαθιά βλέποντας πως ποτέ δεν ήξερα να ήσουν με οποιονδήποτε rapper εκτός από τον εαυτό μου. Ήταν εκείνη τη στιγμή από κακό και ένα φυσικό ένστικτο να αντεπιτεθώ και να υπερασπιστώ την καρδιά και το εγώ μου που είπα πολλά πράγματα.»

Η Madonna αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι η ίδια και ο Tupac διατηρούσαν σχέση σε μία συνέντευξη με τον Howard Stern το 2015: «Μια φορά, είχα τρελαθεί [στην εκπομπή του David Letterman] όταν είπα τη λέξη που αρχίζει από «f» πολύ. Ήμουν σε περίεργη διάθεση εκείνη την ημέρα», είπε. «Γνώρισα τον Tupac Shakur εκείνη την εποχή και το θέμα ήταν ότι με αναβάθμισε στη ζωή γενικά. Έτσι, όταν πήγα στο show, ένιωθα πολύ γκάνγκστερ.»

Δύο άλλες χειρόγραφες επιστολές του Tupac έχουν δημοπρατηθεί προηγουμένως. Η μία πωλήθηκε για 35.000 δολάρια και η άλλη για 172.000 δολάρια.

 

Αφήστε το σχόλιό σας